Mobil imza nasıl aktif edilir Turkcell?

İçindekiler:

  1. Mobil imza nasıl aktif edilir Turkcell?
  2. Turkcell mobil imza kaç TL?
  3. SIM kartım mobil imza uyumlu mu?
  4. Turkcell Mobil imza ne ise yarar?
  5. E-devlet mobil imza ücretli mi?

Mobil imza nasıl aktif edilir Turkcell?

Turkcell Mağazasını ziyaretinizden en geç iki hafta içersinde Turkcell Müşteri Hizmetleri sizi arar ve kimliğinizi teyit eder. Turkcell Mobil İmza şifrenizi oluştururken kullanacağınız "Başlatma Kodu" size telefonda iletilir ve Turkcell Mobil İmza aboneliğiniz aktive edilir.

Turkcell mobil imza kaç TL?

Mobil imza GSM operatörleri tarafından ücretlendirilmiştir. Turkcell operatörü bu hizmet için aylık 6 TL ücret talep etmektedir. Diğer bir operatör olan Türk Telekom ise bir defaya mahsus 4 TL işlem ücreti ve 8 TL sim kart ücreti talep etmektedir. Bu hizmet için ise aylık olarak 4.85 TL ücret istemektedir.

SIM kartım mobil imza uyumlu mu?

Mobil İmza Servisinden yararlanabilmek için Mobil İmza Uyumlu 128K simkart kullanılması gerekmektedir. Başvuru sırasında sim kartın uyumsuz olması halinde Mobil İmza Uyumlu 128K simkart ile 31 TL karşılığında değiştirilecektir. Sim değişikliği yapılmadan Mobil Imza başvuru işlemi yapılamaz.

Turkcell Mobil imza ne ise yarar?

Elektronik ortamda kimliğinizi doğrulayarak, ıslak imzaya eşdeğer işlem yapılabilmesini sağlayan bir servistir.

E-devlet mobil imza ücretli mi?

e-Devlet Kapısında mobil imza kullanımı için e-Devlet Kapısı'nca herhangi bir ücret talep edilmezken, GSM operatörleri tarafından bir ücretlendirme mevcuttur. Mobil İmza ücretlendirmesi hakkında Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone'dan bilgi edinebilirsiniz.