Cumali Koçovalı yı kim oynayacak?

İçindekiler:

  1. Cumali Koçovalı yı kim oynayacak?
  2. Çetin Tekindor çukurda mı?
  3. Necip Memili hangi dizide oynayacak?
  4. AKIN Kocovali diziden ayrılıyor mu?
  5. Cumali kim?
  6. Vartolu ölecek mi?
  7. Cukur kim ayrıldı?
  8. Cumali Koçovalı diziden çıkıyor mu?

Cumali Koçovalı yı kim oynayacak?

“İdris Baba'nın abisi Cumali Koçovalı'nın mezarı için boş dedikleri ve kayıtlarda mezar yeri alınmış ama gömülen olmamış” sözleriyle tanıtılan karakteri kimin canlandırdığı sonunda belli oldu. Rolü usta oyuncu Müfit Kayacan canlandırıyor.

Çetin Tekindor çukurda mı?

Dizide HZ Geylani karakterini Çetin Tekindor canlandıracak. İçerde'den sonra Çukur denmişti! Ay yapımın bir sezonluk projesi İçerde'de muhteşem bir oyunculuk sergileyerek ekranlara 3 yıl ara veren Çetin Tekindor'un ismi sürekli olarak Çukur dizisiyle geçiyordu. Ancak Çetin Tekindor'un yeni dizisi Hay Sultan oldu.

Necip Memili hangi dizide oynayacak?

Gelişi ile hayli sükse yapan Cumali karakteri, Çukur dizisine bambaşka bir hikaye de getirmişti. Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı her projede konuşturan Necip Memili, çekimleri Mayıs ayının sonunda başlayacak olan Kanunsuz Topraklar isimli yeni bir dizide rol almaya başlayacak.

AKIN Kocovali diziden ayrılıyor mu?

Selim'den sonra şimdi de... Yamaç'ın yakınları tek tek gidiyor Akın Koçovalı diziden ayrılıyor!

Cumali kim?

İdris Baba'nın abisi olan Cumali Koçovalı karakterine Müfit Kayacan hayat vermektedir. 'İdris Baba'nın abisi Cumali Koçovalı'nın mezarı için boş dedikleri ve kayıtlarda mezar yeri alınmış ama gömülen olmamış'' sözleriyle tanıtılan karakteri Müfit Kayacan canlandıracak.

Vartolu ölecek mi?

Vartolu Sadettin, bir koçovalı'nın ölmesini istemeleri sonucunda ölen isim Vartolu oldu. ... Vartolu Sadettin Böylelikle çukur dizisinden tamamen ayrılmış oldu. Mükemmel oyunculuk performansı ile izleyiciyi etkisi altına alan Erkan Kolçak Köstendil de ne yazık ki ölmek suretiyle bu diziden ayrıldı.

Cukur kim ayrıldı?

Geçen sezon ve bu sezonun ilk bölümlerinde Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan ise diziden ayrıldı. Ayrıca Berkay Ateş, Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Barış Arduç diziden ayrılan diğer isimler oldu. Selim Koçovalı karakterini 4 sezondur canlandıran Öner Erkan diziden ayrıldı.

Cumali Koçovalı diziden çıkıyor mu?

'Halam Geldi', 'Sürgün İnek', 'Yok Artık' ve 'Kaçma Birader' gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu, 'Çukur' dizisinde Koçovalı Ailesi'nin en büyük kardeşi Cumali'ye hayat veriyor. Cumali Vartolu'yu Çukur'dan kovuyor! Çukur 4. Sezon 9. Bölümünde (101.