Sow Beşiktaş kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Sow Beşiktaş kaç gol attı?
  2. Moussa Sow vs Beşiktaş'a kaç gol attı?
  3. Sow kaç tane rövaşata golü attı?
  4. Moussa Sow kimde oynuyor?
  5. Emenike fenere ne zaman geldi?
  6. Emenike kaç yaşında futbolcu oldu?
  7. Moussa Sow dini nedir?

Sow Beşiktaş kaç gol attı?

Senegalli yıldız özellikle 'derbi' maçları çok seviyor. 30 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de attığı 59 golün 13'ünü Beşiktaş, Trabzon ve G.Saray'a attı. Sarıkırmızılılara karşı 1, Beşiktaş'a karşı 8 golü bulunan Sow, Karadeniz Fırtınası'nın ağlarına da 4. golünü bıraktı.

Moussa Sow vs Beşiktaş'a kaç gol attı?

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, Beşiktaş'a karşı oynadığı 7 derbide de gol sevinci yaşadı. Beşiktaş derbilerini boş geçmeyen Sow, siyah-beyazlı takımın filelerine toplam 8 gol gönderdi.

Sow kaç tane rövaşata golü attı?

Moussa Sow Fenerbahçe'de kaç röveşata golü attı? Moussa Sow bu sezon Fenerbahçe'de 3. rövaşata golünü atarken toplamda Fenerbahçe formasıyla 7. rövaşata golünü atmış oldu.

Moussa Sow kimde oynuyor?

2018 yılında Bursaspor'a kiralanan Moussa Sow 2019 yılında da Gazişehir Gaziantep forması giydi. Senegalli başarılı futbolcu Moussa Sow 2020 yılında Ümraniyespor ile sözleşme imzaladı. Moussa Sow 2021 yılında da Ümraniyespor'da forma giyecek.

Emenike fenere ne zaman geldi?

Aradan bir yıl geçtikten sonra ise 2011 yılında Karabükspor'dan Fenerbahçe takımına transfer olmuştur.

Emenike kaç yaşında futbolcu oldu?

34 yaşında () Emmanuel Emenike/Yaş

Moussa Sow dini nedir?

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, müslüman olduğunu, Türkiye'yi seçmesinde müslüman bir ülke olmasının da etkili olduğunu belirterek, ''Allah'a ve İslam dinine inanıyorum. Maçlardan önce de dua ediyorum'' dedi. ... Basit bir hayat yaşayan, çok dini bütün biriyim.