E-yaygın kurs onaylama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E-yaygın kurs onaylama nasıl yapılır?
  2. 2020-2021 halk eğitim kursları ne zaman başlıyor?
  3. Usta öğretici başvurusu nereye yapılır?
  4. MEB onayı nedir?
  5. Katılım belgesi nasıl alınır?
  6. 2021 2022 usta öğretici başvuruları ne zaman?
  7. Usta öğreticisi başvurusu nasıl yapılır?

E-yaygın kurs onaylama nasıl yapılır?

  1. Eğitici Görevlendirme Onayı Genel Müdürlüğümüzün E-Yaygın sisteminde yaptığı yeni güncelleme ile 01.09.2020 tarihinden itibaren açılan tüm kurslarda “Eğitici Onayı” ekranı gelmiştir. ...
  2. 3. Ekranın solundaki Başvurular linkine tıklayınız. ...
  3. Açılan kursunuz bu ekranda görüntülenmektedir. ...
  4. İşleme Onay Veriniz.

2020-2021 halk eğitim kursları ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığınca, hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak'tan itibaren başlanacağı bildirildi. Yapılan açıklamada, ''Salgının seyrine göre İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile kursların kapatılması veya yeniden açılabilmesi mümkün olacaktır.

Usta öğretici başvurusu nereye yapılır?

Başvurular, Doğrudan Kurum Müdürlüklerine Veya E-Yaygın Sistemi Üzerinden Yapılır.” “a) Görev verilecek ücretli usta öğreticiler, Ek-2'deki Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna göre belirlenir. Başvuru sonuçları eylül ayının 15'ine kadar ilan edilir. Bu sıralama bir yıl süreyle geçerlidir.”

MEB onayı nedir?

MEB onaylı sertifika, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan ve açılmasına yetki verilen kurslarda, eğitim gören kursiyerlerin eğitim sonunda aldıkları belgedir. MEB onaylı kursların tüm eğitimleri sertifikalı olmayıp bazıları sadece katılım belgesi şeklinde düzenlenmektedir.

Katılım belgesi nasıl alınır?

1- Üzerinde Milli Eğitim Bakanlığı onayı olmalıdır. (Bu onay Bakanlık adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yerine getirilir. Belge üzerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün mührü ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün imzası bulunur.) 2- Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenmiş iki aşamalı bir sınav sonunda verilir.

2021 2022 usta öğretici başvuruları ne zaman?

Başvuru işlemleri 02 Ağustos 2021 ile 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında, "e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden yapılacaktır. Birden fazla alanda başvuru yapmak isteyenler her alan için ayrı ayrı başvuru yapacaklardır.

Usta öğreticisi başvurusu nasıl yapılır?

Halk Eğitim Merkezleri Usta Öğretici Başvuruları Kurumun İlan Ettiği Başvuru Tarihleri Arasında Şahsen Yada Online (E-yaygın) Olarak Yapılabilir. Online Başvuru Alan Halk Eğitim Merkezleri Başvuru Belgelerini Kuruma Elden Teslim Edilmesini İsterler.