Salon dekorasyonunda hangi renkler kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Salon dekorasyonunda hangi renkler kullanılmalı?
  2. Yemek masası hangi renk olmalı?
  3. Orta sehpa yüksekliği ne olmalı?
  4. Sehpa yüksekliği ne olmalı?
  5. Tv Ne kadar yüksekte olmalı?

Salon dekorasyonunda hangi renkler kullanılmalı?

Salon içinde klasik bir salon dekorasyonu yapacaksanız klasik renkleri tercih etmelisiniz. Siyah, kahverengi, koyu kırmızı, mat gri gibi renkleri tercih ederek klasik bir salon dekorasyonu yapmış olursunuz. Bu renkler salon duvar renkleri olarak mobilyalarınızın renkleri ile de uyumlu olacaktır.

Yemek masası hangi renk olmalı?

Tercih edeceğin yemek masası modelleri arasında ahşabın açık renkleri veya beyaz lake mobilyalar yok ise, odanın genel havasında açık tonlar kullanmaya özen göstermelisin. Özellikle koyu renk mobilyaları, açık renk duvarlar, perdeler ve aksesuarlar ile desteklemelisin.

Orta sehpa yüksekliği ne olmalı?

Orta sehpanızın uzunluğunu belirledikten sonra sırada yüksekliğini ve genişliğini ayarlamak var. İdeal orta sehpa yüksekliği, koltuğunuzun yüksekliğiyle ya aynı olmalı ya da ondan 2 cm aşağıda olmalı. Orta sehpaların genel olarak genişliği 45-60 cm arasında değişmekte.

Sehpa yüksekliği ne olmalı?

Orta Sehpa Yüksekliği Ne kadar Olmalı? Sehpa yükseklikleri çok değişkendir. Ancak kolay erişim için sehpa tablasının yüksekliği, kanepenin oturma yüksekliğine yakın (koltuğun minder seviyesinin 10 cm aşağısı ve yukarısında) olmalıdır.

Tv Ne kadar yüksekte olmalı?

Televizyon göz hizası Televizyonunuzun kendi yüksekliği 60 cm ise, yüksekliğinin yarısı 30 cm olacaktır. Bunun da yerden 90 cm yüksekliğe konması için, televizyonun alt kısmı yerden 60 cm yükseklikte olmalıdır.