Balik burcunu 2021 de ne bekliyor?

İçindekiler:

  1. Balik burcunu 2021 de ne bekliyor?
  2. 2021 de Balık burcu nasıl olacak?
  3. 2021 yılında Başak burcunu neler bekliyor?
  4. Balık burcu erkeğin özellikleri nelerdir?
  5. Balık burcu erkeği nasıl bir kadın ister?
  6. Balık burcu erkeği aşıksa ne yapar?

Balik burcunu 2021 de ne bekliyor?

Derinleşecek, yaşama dair gerçeklik duygunuzu ve sağlam enerjileri yaşamınıza çağıracaksınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza yıl boyu özen gösterin. Spritüel konulara yönelebilir, çeşitli eğitimlerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenecektir.

2021 de Balık burcu nasıl olacak?

Balık burcu 2020'ye göre daha özgür ve başarılı bir yıla giriş yapıyor. 2021 yılı başlangıçta size karışık gelebilir. Yılın başında, yönetici gezegeniniz Jüpiter sizlerin 11. evinizde hareket edecek. ... Bu süreç Nisan 2021'in sonuna kadar devam edebilir ve ardından gelir akışınız artabilir, bir istikrar kazanabilir.

2021 yılında Başak burcunu neler bekliyor?

2021'de Başaklar için aşk ve evlilik konuları ön planda olacak. Yıl boyunca bu konularda çok fazla tecrübe edineceksiniz. ... Eşinizin/sevgilinizin de aşk veya evlilik konusundaki görüşlerine güvenebilirsiniz. Bu yıl aşk anlamında sizler için sert etkiler yok bu sebeple olağan durumlar yaşayacaksınız.

Balık burcu erkeğin özellikleri nelerdir?

Derinden romantik olup yüreğini ve ruhunu bir ilişki içine katar. Güvenini kazandıktan sonra balık burcu erkeği, son derece cömert, sevecen ve sadıktır. Tüm endişelerinizi ve sıkıntılarınızı gidermek ister. Balık burcu erkeği, hayalperest olduğu için fantastik maceralar söz konusu olabilir.

Balık burcu erkeği nasıl bir kadın ister?

Balık erkeği özellikle merhametli kadınlardan çok hoşlanır. Kırılgan bir yapıya sahiptir ve kendisine saygı gösteren ve HOŞGÖRÜLÜ kadınları sever. Söz konusu kadın “erkek eril” figür gibi olduğunda hemen alınabilir. ... Balık burcu erkeği ancak hayallerine saygılı olan bir kadınla keyifli bir iletişim kurabilecektir.

Balık burcu erkeği aşıksa ne yapar?

Seven ve aşık olan balık erkeği karşısındaki kadınına da aynı duyguları yaşatır. ... Sevdiği kadının duygularına ve düşüncelerine değer vererek onu mutlu eder. Aşık olduğu kadının kalbini kazanmak için elinden ne gelirse yapar. Aşık balık erkeği son derece ilgili davranır.