Araplar hangi sosyal ağı kullanıyor?

İçindekiler:

  1. Araplar hangi sosyal ağı kullanıyor?
  2. En çok hangi sosyal medya kullanılıyor?
  3. Türkiyede kaç kişi sosyal medya kullanıyor?
  4. Facebook kaç kullanıcısı var 2020?
  5. TikTok kaç kişi kullanıyor 2020?
  6. Kaç milyon Facebook kullanıcısı var?
  7. Instagramın kaç kullanıcısı var 2020?
  8. Facebook kaç kişi kullanıyor 2019?
  9. WhatsApp kullanan kaç kişi var?
  10. WhatsApp ne kadar kullanıcı kaybetti?
  11. Türkiye'de kaç kişi WhatsApp kullanıyor?
  12. WhatsApp kullanıcı sayısı ne kadar düştü?

Araplar hangi sosyal ağı kullanıyor?

Facebook, Arap ülkelerinde yoğun olarak kullanılmaktadır; Arap dünyasındaki Facebook kullanıcılarının toplam sayısı 156 milyondur.

En çok hangi sosyal medya kullanılıyor?

Dünya genelinde sosyal medya kullanım oranının yaklaşık %50 olduğu verilerle ortaya konuyor. Dünya çapında en çok kullanılan sosyal medya platformu ise Facebook. Facebook'u Whatsapp ve Youtube takip ediyor. Instagram, Tiktok, Snapchat ve Twitter da sıralamada yer alıyor.

Türkiyede kaç kişi sosyal medya kullanıyor?

TÜRKİYE'DE SOSYAL MEDYA KULLANICI SAYISI 60 MİLYON "Türkiye; toplam nüfus 84.

Facebook kaç kullanıcısı var 2020?

Statista verilerinden elde edilen bilgilere göre, 2020 yılı ikinci çeyreği itibarıyla dünyada aktif Facebook kullanıcı sayısı 2,7 milyar oldu.

TikTok kaç kişi kullanıyor 2020?

Fakat bu süreçte olağandışı bir gelişme var, o da pazardaki yeni oyuncu TikTok. 2020 güncel verilerine göre; dünyada 800 milyon aktif kullanıcıya sahip TikTok, Türkiye'de korkunç bir hızla büyümeye devam ediyor.

Kaç milyon Facebook kullanıcısı var?

Facebook'un şu anda 1 milyar 350 milyon kullanıcısı bulunmaktadır.

Instagramın kaç kullanıcısı var 2020?

500 milyonu aşan günlük aktif kullanıcısı olan Instagram'da kullanıcıların %90'ı en az bir firma (marka) hesabını takip ediyor. 2020 verilerine göre Türkiye'de toplam 39 milyon Instagram kullanıcısı var.

Facebook kaç kişi kullanıyor 2019?

Aylık aktif kullanıcı sayısı dünya genelinde 2,23 milyardır. Bunların %56'sı erkek, %44'ü ise kadındır. Günlük olarak Facebook'u ziyaret eden kullanıcı sayısı 1.

WhatsApp kullanan kaç kişi var?

Bulguları geçtiğimiz günlerde açıklanan ve dünyadaki dijital platformların kullanımını inceleyen We Are Social 2020 raporuna göre, WhatsApp dünyada toplam 2 milyar kullanıcıya ulaştı (Bu, iki sene önce 1,5 milyar kullanıcısı olduğunu açıklayan şirketin iki senede 500 milyon kullanıcı kazandığı anlamına geliyor).

WhatsApp ne kadar kullanıcı kaybetti?

Hali hazırda birçok kişi diğer uygulamaları indirmiş olsa da WhatsApp'ı silmeye kıyamadı. Yine de WhatsApp'ın bu dönemde 2 milyon kullanıcıyı kaybettiği ortaya çıktı. Yani son birkaç haftada 2 milyon kullanıcı WhatsApp'ı telefonundan silmiş durumda.

Türkiye'de kaç kişi WhatsApp kullanıyor?

Gelen ilk rakamlar toplu olarak değerlendirildiğinde, 3 Ocak'ta WhatsApp, Telegram ve BiP'in Türkiye'de 50.

WhatsApp kullanıcı sayısı ne kadar düştü?

İki uygulama kullanıcı sayılarını artırırken WhatsApp'ın kullanıcı sayısında da hatırı sayılır bir düşüş yaşandı. 1 Ocak'ta 42 milyondan fazla kullanıcıya sahip WhatsApp, hızla kullanıcılarını kaybetmeye başladı ve platformun kullanıcı sayısı ilk kez 40 milyonun altına düştü.