Instagramda DT ne demek?

İçindekiler:

  1. Instagramda DT ne demek?
  2. Uzman Dt nedir?
  3. Sosyal medyada DT ne demek?
  4. DC not ne anlama gelir?
  5. Discord nasil bir uygulama?
  6. Discord uygulaması güvenli mi?

Instagramda DT ne demek?

Türkçesi direkt mesaj anlamına gelir.

Uzman Dt nedir?

Herkes tarafından merak edilen DT, dış hekimi olarak biliniyor. Dt, tıp sektöründe dış tabinin kısaltması olarak kullanılıyor. Yüksek lisans yapan diş tabibi olan kişiler, DR unvanını alır. DR, doktor kelimesinin kısaltmasıdır.

Sosyal medyada DT ne demek?

Bu etiketin açılımı "before anyone else", Türkçesi ise "daima herkesten önce" anlamında.

DC not ne anlama gelir?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

Discord nasil bir uygulama?

Discord programı aslında bir sohbet programıdır. Bu uygulama ile değişik insanlarla internet üzerinden sesli ya da yazılı olarak iletişim kurmak mümkündür. Discord özellikle çevrimiçi oyun oynayan kişiler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Bu uygulama ile görüntülü konuşma yapmak da mümkündür.

Discord uygulaması güvenli mi?

Sohbet uygulamaları her zaman risklidir. Discord gizlilik ayarları var ancak bu kontroller sizin elinizde değil çocuğun elinde. ... Çocuklar her an uygunsuz içerikle karşılaşabilir! En güvenli kullanım şekli sadece arkadaşları ile kullanmasıdır.