Ek Tercih ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ek Tercih ödeme nasıl yapılır?
  2. Ek tercihler ücretli mi?
  3. Ek yerleştirme harç paraları hangi banka?
  4. YKS ek tercih ücreti ne kadar 2020?
  5. Ek tercih ödemesi ne zaman son?

Ek Tercih ödeme nasıl yapılır?

Ödemeler ise bankalara ya da ÖSYM online ödeme sistemine yapılabilecek. ÖSYM'nin ödemeler için yaptığı açıklama şu şekilde; Bankalar, hizmet binasında veya azami 50 metre uzağında para yatırmalı ATM cihazı bulunan şubelerde gişe tahsilatı yapmayıp bu şubeye gelen adayı para yatırmalı ATM'lere yönlendirebileceklerdir.

Ek tercihler ücretli mi?

ÖSYM tarafından Ek yerleştirme için tercih tahsil edilecek ücret 15,00 TL olarak belirlendi. Ayrıca yapılan açılamada,Tercih işleminden önce bu ücretin yatırılmış olması gerekmektedir denildi.

Ek yerleştirme harç paraları hangi banka?

EK TERCİH ÜCRETRLERİ HANGİ BANKAYA YATACAK? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartıyla da yatırılabilecek.

YKS ek tercih ücreti ne kadar 2020?

Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda YKS ek tercih ücreti 20 TL olarak belirlendi. 2020 YKS EK TERCİH ÜCRETİ NE ZAMAN YATIRILACAK? Ek yerleştirme ücreti, 24 Eylül 2020 tarihi saat 23.

Ek tercih ödemesi ne zaman son?

Tercih işlemini henüz tamamlamayan adayların işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Diğer yandan YKS ek tercih ödemeleri ise 24 Eylül 2020 saat 23.