Özel güvenlik Temel ve Yenileme Eğitim Nedir?

İçindekiler:

  1. Özel güvenlik Temel ve Yenileme Eğitim Nedir?
  2. Özel güvenlik yenileme eğitimi kaç saattir?
  3. Özel güvenlik yenileme ücreti ne kadar?
  4. Özel Güvenlik Yenileme sertifikası sınavdan sonra kaç günde alınır?
  5. Silahsız özel güvenlik temel eğitimi kaç saat?
  6. Güvenlik kartı kaç TL?
  7. Özel güvenlik yenileme sınavını kazananlar ne yapacak?
  8. Güvenlik kartımın süresi doldu ne yapmalıyım?

Özel güvenlik Temel ve Yenileme Eğitim Nedir?

Silahlı Yenileme Eğitimi ; Silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip olan adaylarımızın her 5 yılda bir alması gereken özel güvenlik eğitim türüdür.Eğitim 7-8 gün süresinde tamamlanmakta olup, eğitimin tamamlanmasının ardından, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü denetiminde yapılan 100 soruluk silahsız bölüm, 25 soruluk ...

Özel güvenlik yenileme eğitimi kaç saattir?

Silahlı özel güvenlik yenileme eğitimi toplam 60 saatlik derslerden oluşur. Bu derslerin 55 saati yani 7 günü dersliklerimizde teorik olarak geçecektir. Geri kalan 5 saati ise poligonda uygulamalı atış dersi ile son bulacaktır.

Özel güvenlik yenileme ücreti ne kadar?

NOT: Eğitim bitiş tarihine kadar Yenileme Silahlı Özel Güvenlik Sınav Harcı olan 2021 yılı için “100 TL” ücret ödenmektedir. Yenileme Silahsız Özel Güvenlik Sınav Harcı olan 2021 yılı için “70 TL” ücret ödenmektedir.

Özel Güvenlik Yenileme sertifikası sınavdan sonra kaç günde alınır?

Özel Güvenlik Sertifikası Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 5 ile 10 gün arasında geçen bir süre sonrasında kurumumuzdan tarafınıza verilecektir.

Silahsız özel güvenlik temel eğitimi kaç saat?

Toplam süresi 20 ders saati olan bir özel güvenlik eğitim programıdır. Bu eğitim programına katılabilmek için; 100 saatlik silahsız eğitim programını tamamlayıp silahsız sertifika almaya hak kazanmış olmak, en az lise mezunu olmak ve 21 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Güvenlik kartı kaç TL?

ÖGG personelinin çalışma iznine sahip olabilmesi ve kimlik kartı güncellemesi için devlete belli bir miktar ödeme yapması gerekiyor. Bu tutar, Özel Güvenlik görevlisi Çalışma İzni (Özel Güvenlik Kimlik Kartı) Harcı olarak karşılık buluyor. Özel Güvenlik Kimlik Kartı Harç Ücreti 987 TL olmuştur.

Özel güvenlik yenileme sınavını kazananlar ne yapacak?

Yaklaşık 20-30 gün içinde hazır olan evrak ve sertifikanız ile Özel güvenlik Şubeye başvuruyorsunuz. Güvenlik soruşturması işlemleri 1,5-3 ay filan sürmektedir. Tüm işlemler sonunda kimlik almaya hak kazanırsanız bir mesaj alacaksınız ve kimlik kartınız 1 hafta içinde evinize teslim edilecektir.

Güvenlik kartımın süresi doldu ne yapmalıyım?

Yenileme Eğitimi; Kişinin Sertifikasının süresinin dolmasına bir yıldan az süre kaldığında alınabilir, sürenin dolmasına 6 aydan az süre kalmış ise mutlaka alınması gerekmektedir. Yenileme eğitimini alan kişinin yeni kimlik kartı süresinin başlangıç tarihi Yenileme sınavına girilen tarihten itibaren beş yıl uzatılır.