NBL probiyotik hangi bakteriler var?

İçindekiler:

  1. NBL probiyotik hangi bakteriler var?
  2. Probiotic Gold ne ise yarar?
  3. NBL probiyotik şase nasıl kullanılır?
  4. Probiotic ATP nasıl kullanılır?
  5. NBL probiyotik Gold fiyatı ne kadar?
  6. Probiyotik şase nasıl tüketilir?

NBL probiyotik hangi bakteriler var?

Probiyotikler; yaşayan, aktif ve doğal şekilde bağırsaklarda var olan dost bakterilerdir. Bakteri kelimesi çoğu zaman negatif çağrışım yapsa da, bağırsak sisteminde bulunan bakterilerin …'i dost bakterilerdir.

Probiotic Gold ne ise yarar?

NBL Probiotic Gold, probiyotik mikroorganizma içerir. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

NBL probiyotik şase nasıl kullanılır?

NBL Probiotic Gold Ürün Kullanımı
  1. Günde 1 kez, sabah veya akşam yemekle veya yemekten sonra gıda, su, süt, meyve suyu ya da yoğurt ile karıştırılarak kullanılması tavsiye edilir.
  2. Süt ve süt ürünleri içerir, süt ve süt ürünlerine alerjiniz varsa bu ürünü kullanmayınız.
  3. 11 yaş ve üzeri için kullanıma uygundur.

Probiotic ATP nasıl kullanılır?

Probiotic ATP Takviye Edici Gıda 20 Saşe Bu gıda probiyotik bakteri içerir. Önerilen kullanım şekli:Günde 1 veya 2 kez, sabah ve akşam yemekle beraber veya yemekten sonra gıda,su,süt meyve suyu ya da yoğurt ile karıştırılarak kullanılır.

NBL probiyotik Gold fiyatı ne kadar?

NBL Probiotic Gold 20 Saşe son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 91,50 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 56,50 TLŞu Andaki Fiyat: 87,30 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 4 TL (%4) daha ucuz.

Probiyotik şase nasıl tüketilir?

Günde 1 kez, sabah veya akşam yemekle veya yemekten sonra gıda, su, süt, meyve suyu ya da yoğurt ile karıştırılarak kullanılması tavsiye edilir.