Bemiks Bepanthen Evigen hangi yağ kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bemiks Bepanthen Evigen hangi yağ kullanılır?
  2. Bemiks Bepanthen Evigen karışımı nasıl kullanılır şampuan?
  3. Bepanthen ampul saçta ne kadar bekletilmeli?
  4. Bepanten ampül ve evigen nasıl kullanılır?
  5. Saç için E vitamini ampül nasıl kullanılır?

Bemiks Bepanthen Evigen hangi yağ kullanılır?

Bemiks Evigen Bepanthen Şampuan Yağ olarak; Hindistan cevizi yağı, Badem yağı veya Zeytin yağı benzeri saça sürülen her yağı kullanabilirsiniz.

Bemiks Bepanthen Evigen karışımı nasıl kullanılır şampuan?

Bemiks Evigen Bepanthen Şampuan Saç dipleri iyice yedirerek iyice bütün saçlarınıza uygulayın. Ortalama 1 saat kadar bekledikten sonra ılık su ile durulamanız yeterlidir. Düzenli olarak bu saç maskesi uygulandığında saçların daha gür, daha bakımlı canlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Bepanthen ampul saçta ne kadar bekletilmeli?

Direk saça sürülmesi yerine saç bakım maskesi yada şampuana katılarak kullanılması gerekmektedir. Büyün malzemeleri bir cam kase içerisinde karıştırın ve saç diplerine masaj yapacak şekilde yedirin. Ortalama 45 dakika kadar bekledikten sonra ılık su ile durulamanız yeterlidir.

Bepanten ampül ve evigen nasıl kullanılır?

Saç Bakımı İçin Bepanten ve Evigen Ampulü Derin bir kâse içerisine 1,5 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edin. Üzerine bir ampul Bepanten, bir ampulde Evigen ekleyin. Üç malzemeyi de iyice karıştırdıktan sonra saçlarınıza uygulayın.

Saç için E vitamini ampül nasıl kullanılır?

E VİTAMİNİ AMPULÜ SAÇA NASIL UYGULANIR? Saçınızın boyutuna bağlı olarak 15-20 E vitamini kapsülü alın ve bir kabın içerisinde dökün. Eğer kalın bir kıvam alırsa zeytinyağı ile seyreltin. Saç derisinden başlayarak tüm saçınıza uygulayın.