Garanti Bankası Taksitli nakit avans faizi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankası Taksitli nakit avans faizi ne kadar?
  2. Kredi kartı faizi ne kadar?
  3. Garanti Bankası gecikme faizi ne kadar?
  4. Garanti avans hesap faizi ne kadar?
  5. Bonus Card gecikme faizi ne kadar?
  6. Garanti Bankası kredi kartı son ödeme tarihi geçerse ne olur?
  7. Avans Hesap nedir Garanti faiz?

Garanti Bankası Taksitli nakit avans faizi ne kadar?

Katılım koşulları: 5 - 12 aylık taksitli nakit avans için aylık faiz oranı %1,98'dir. Taksitli nakit avans işlemlerinde  KKDF ve %5 BSMV uygulanmakta olup, bu oranlar faiz oranına dahil edilmemiştir.

Kredi kartı faizi ne kadar?

Kredi kartı dönem borcunun sadece bir kısmının ödenmesi durumunda kalan hesap bakiyesine faiz işler. Kalan hesap bakiyesine, asgari tutar ve üzerinde ödeme yapılması durumunda %1,98 oranında akdi faiz, asgari tutarın altında ödeme yapılması durumunda ise %2,28 oranında gecikme faizi uygulanır.

Garanti Bankası gecikme faizi ne kadar?

Faiz ve Ücretler Tablosu
Oran / Ücret
Gecikme Faizi%2,28
Nakit Avans Faizi%1,98
Limit Aşım Faizi%1,98
Nakit Avans Ücreti - Yurt içiGaranti BBVA Kanalları %1, Yurt İçi Diğer Banka ATM'leri %3,87 + 0,57 TL, Yurt İçi Diğer Banka Şubeleri %4,45 + 1,72 TL
6 satır daha

Garanti avans hesap faizi ne kadar?

Avans Hesap faiz oranı her tutar için %1,89'dur. Avans Hesaba yapılan tüm para girişleri hesabınıza bir sonraki gün yansımaktadır. 200 TL'nin 7 günlük kullanımı süresince oluşacak KKDF ve BSMV dahil faiz tutarı 1,00 TL'dir. Borcun tamamen kapatılması sonucunda ödenmesi gereken tutar 201.00 TL'dir.

Bonus Card gecikme faizi ne kadar?

Garanti BBVA - Bonus Card Kredi Kartı
Alışveriş Faiz Oranı% 1,98
Kart LimitiKart sahibine göre değişiyor
Nakit Limit Yüzdesi% 0,00
Gecikme Faiz Oranı% 2,28
Para BirimiTL
2 satır daha

Garanti Bankası kredi kartı son ödeme tarihi geçerse ne olur?

Kredi kartınızın borcunun son ödeme tarihi geçtiği takdirde, ödemediğiniz her gün için gecikme ve akdi faiz ödersiniz. Söz konusu faiz günlük olarak hesaplandığından dolayı 1 günlük gecikmeler için de geçerlidir. Bu nedenle bir gün geç ödediğinizde, bir günlük gecikme ve akdi faiz ödemiş olursunuz.

Avans Hesap nedir Garanti faiz?

Avans Hesap faiz oranı her tutar için %1,89'dur. Avans Hesaba yapılan tüm para girişleri hesabınıza bir sonraki gün yansımaktadır. ... 1000 TL'nin 30 günlük kullanımı süresince oluşacak KKDF ve BSMV dahil faiz tutarı 21,48 TL'dir. Borcun tamamen kapatılması durumunda ödenmesi gereken tutar 1021,48 TL'dir.