Söm som ne demek TDK?

İçindekiler:

  1. Söm som ne demek TDK?
  2. Safran kelimesi ne demek?
  3. Eş güdümlü ne demek?
  4. Com Agizli ne demek?
  5. Masif cephe ne demek?
  6. Güdümcü ne demek TDK?
  7. Şom ağızlı kimlere denir?
  8. Şom ağızlı nereden geliyor?
  9. Futbolda şut anlamı nedir?

Söm som ne demek TDK?

Söm som ne demek TDK? Kocamış koyun köpeği. somsom, 6 karakter ile yazılır. Ayrıca, s harfi ile başlar, m harfi ile biter.

Safran kelimesi ne demek?

Safran (Crocus sativus), süsengiller (Iridaceae) familyasından, sonbaharda çiçek açan, 20–30 cm boyunda, çiğdem (Crocus) cinsinden soğanlı bir kültür bitkisi ve bu bitkiden elde edilen baharat.

Eş güdümlü ne demek?

Belirli amaçlar için bütünleşen bilişim dizgeleri ya da çalışma takımları arasında, uyumun sağlanması ve ilişkilerin, en yüksek toplam verimi en kolay biçimde sağlayacak bir düzen içerisinde gelişebilmesi için iş ve eylem birliği gütme.

Com Agizli ne demek?

çom ağızlı Felâket ihtimallerinden söz açan, şom ağızlı (kimse).

Masif cephe ne demek?

Masif, kaplama, kontrplak ya da doldurma olmayan, ağaçtan kesilmiş saf ahşap anlamına gelir. Kaplama kullanılmasının amacı genellikle görsellik , teknik özellikler ve ekonomi kaynaklıdır. Şimdiye kadar masif ağaç kullanılmasındaki en büyük engel üretim maliyetleri olmuştur.

Güdümcü ne demek TDK?

Güdümcü ne demek TDK? güdümcülük, -ğü a. Bir ülkenin ekonomi, tarım vb. işlerinde tutulan güdümlü yol. Liberalizm karşıtı olarak, ekonominin bir üst otorite tarafından yönlendirilme anlayışı.

Şom ağızlı kimlere denir?

Şom ağızlı kimlere denir? Sürekli kötü şeylerden söz eden ve sözlerinin uğursuzluk getireceğinden korkulan (kimse): "Olayların gelişmesini önceden görüp özellikle felaketler hakkında kesin kehanetlerde bulunan şom ağızlı bir kadın..."- T. Halman.

Şom ağızlı nereden geliyor?

Şom”, Farsça bir sözcüktür, “uğursuz” anlamına gelir. Uğursuz uğursuz konuşana ya da yazıp çizene de bilindiği gibi “Şom ağızlı” denir. 'İYİ CENAZELER DİLERİM! '

Futbolda şut anlamı nedir?

Şut, futbolda topun kale çizgisini geçip kaleye girerek gol olmasını sağlamak için kullanılan topa vurma tekniği. Ayağın yanında futbol kurallarının izin verdiği vücudun herhangi bir bölümüyle de şut çekmek mümkündür.