2020 Fatih Portakal ne zaman dönüyor?

İçindekiler:

  1. 2020 Fatih Portakal ne zaman dönüyor?
  2. Fatih Portakal ne için istifa etti?
  3. Fatih Portakal istifa ettirildi mi?
  4. Fatih Portakal kiminle anlaştı?
  5. Fatih Portakal'ın yeni işi nedir?
  6. Fatih Portakal hangi kanalda çıkacak?
  7. Fatih Portakal'ın akıbeti ne oldu?

2020 Fatih Portakal ne zaman dönüyor?

İşte yazıdaki ilgili kısım; FOX TV Haber Koordinatörü değerli kardeşim Doğan Şentürk ile dün uzun uzun konuştum. Önce şunu vurgulayayım. Fatih Portakal ile Selçuk Tepeli, 7 Eylül 2020 tarihinde FOX TV ana habere beraber çıkacaklar ve devir teslim yapacaklar.

Fatih Portakal ne için istifa etti?

Politik sorumluluk baskısı nedeniyle istifa ettiğine dair konuşan Fatih Portakal, " Hiçbir zaman politik olmadım.Tabii ki bir düşüncem, siyasi olarak bir fikrim vardı.Hiçbir zaman hiçbir tarafın da adamı olmadım. İktidarda AKP olduğu için veya aman AKP'ye sevimsiz bakıyorum. İyi bakmıyorum diyerek eleştiri yapmadım.

Fatih Portakal istifa ettirildi mi?

FOX TV'nin ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal görevinden istifa ettiğini açıkladı. ... FOX TV'den kendi tercihiyle ayrılmaya karar verdiğini belirten Portakal Twitter'daki mesajında, "Sadece, 'Ne yapmak istiyorum?' sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı.

Fatih Portakal kiminle anlaştı?

Edinilen bilgiye göre FOX Haber Dairesi Başkanı Doğan Şentürk, Fatih Portakal'ın yerine Selçuk Tepeli ile anlaştı.

Fatih Portakal'ın yeni işi nedir?

Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Youtube kanalı açtığını duyurdu. FOX TV'den geçtiğimiz günlerde ayrılan Fatih Portakal İzmir'in Seferihisar ilçesindeki çiftliğine yerleşmişti. Fatih Portakal, Youtube kanalını etkin olarak kullanmaya başladı.

Fatih Portakal hangi kanalda çıkacak?

Türkiye'nin en çok izlenen anchormanleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, 16 Eylül'de yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyorlar. Haberin sevilen yüzleri, mutlu, huzurlu ve umut dolu bir Türkiye için yeni sezonda da FOX Haber'de olacaklar.

Fatih Portakal'ın akıbeti ne oldu?

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı aldı. Mesleğe muhabir olarak başlayan Fatih Portakal'ın yazdığı iki kitap bulunuyor. ... Kanal yönetiminden yapılan 'son dakika' duyurusuna göre; “Fatih Portakal, görevi bırakma kararı aldı ve emekli olmak istediğini” bildirdi.