Turk Telekom faturali bedava internet nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Turk Telekom faturali bedava internet nasil yapilir?
  2. Türk Telekom internet hediye nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom bedava internet nasıl kazanılır 2021?
  4. Türk Telekom nasıl hediye kazanılır?

Turk Telekom faturali bedava internet nasil yapilir?

Türk Telekom Faturalı Bedava İnternet Türk Telekom gel dene kampanyası kapsamında faturalı hatta geçen herkese 10 GB bedava internet kampanyasından yararlanabilir. Faturalı hatta geçtikten sonraki 30 gün içerisinde GEL DENE yazıp 5555'e SMS ile yada online işlemler menüsünden kampanyaya katılabilirsiniz.

Türk Telekom internet hediye nasıl yapılır?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom bedava internet nasıl kazanılır 2021?

Türk Telekom 5 GB bedava internet almak için; HALKBANK yazıp 5555'e SMS gönder. Halkbank 50 TL ve üzeri yükleme yapan herkes anında 2 hafta geçerli bedava internet kazanıyor. Mart sonuna kadar geçerli bu kampanyadan daha fazla bilgi almak için; Türk Telekom 5 GB Hediye İnternet 2021 başlığına tıklayın.

Türk Telekom nasıl hediye kazanılır?

Bu kampanyadan yararlanmak için 3008'e atmanız gereken SMS şu şekildedir; “1GB e-mail adresiniz” bu mesajı göndermenizin ardından hattınıza hediye 1GB tanımlanacaktır. Mobil uygulama üzerinden TL yüklemesi yaptığınız taktirde bir aylık 1 GB hediye internet kazanabilirsiniz.