Ibrahim saraçoğlu mide kanserine ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ibrahim saraçoğlu mide kanserine ne iyi gelir?
  2. Mide kanseri hangi bitki iyi gelir?
  3. 1 evre mide kanseri kaç yıl yaşar?
  4. Mide kanseri hastaları nasıl beslenmeli?
  5. Kanser hastaları ne yiyecek?

Ibrahim saraçoğlu mide kanserine ne iyi gelir?

Başlangıç aşamasındaki mide kanserini ortadan kaldırıcı güce sahip kür: 250 gr karnabaharı 300 ml suda beş dakika boyunca kaynatın. Ilıdıktan sonra hem suyunu için, hem de karnabaharı tüketin. Bu kürü bir ay boyunca haftada en az üç defa tekrarlayın.

Mide kanseri hangi bitki iyi gelir?

– Sarımsak, kırmızı soğan ve pırasa gibi sebzeler mide kanserinden koruyucu bitkilerin başında gelir. Kırmızı soğan günde bir orta boy, sarımsak 2-3 diş tüketilebilir.

1 evre mide kanseri kaç yıl yaşar?

Kanser, birinci evrede yakalanırsa yani mide dışına yayılmadan teşhis ve tedavi edilirse, 5 yıllık sağ kalım oranı % 70' dir. Kanser ikinci evrede ise tedavi sonrası 5 yıllık sağ kalım oranı 2-45, üçüncü evrede ise tedavi sonrası 5 yıllık sağ kalım oranı % 9-20'dir.

Mide kanseri hastaları nasıl beslenmeli?

Yeterli vitamin ve mineral almak için günde 5 porsiyon sebze ve meyve tüketmeye dikkat edin. Az ve sık beslenmeye, öğünlerinizi düzenli tüketmeye özen gösterin. Kızartılmış besinler mide kanseri riskini arttırmaktadır. Bu nedenle yiyeceklerinizi ızgara, fırında veya haşlama şeklinde az yağlı ve az tuzlu pişirin.

Kanser hastaları ne yiyecek?

Kanser tedavisi gören bazı hastalar, yağ ve yağlı yiyeceklerin tadından hoşlanmayabilirler. Bu gibi durumlarda yağsız veya az yağlı yoğurt, peynir, yumurta ve yağsız et gibi yüksek protein düşük yağ içeren besinler tüketmelisiniz. Kalori alımını artırmak amacıyla %100 meyve sebze suları, kuru meyveler tüketebilirsiniz.