A 1 Zayıflama Hapı Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. A 1 Zayıflama Hapı Nasıl Kullanılır?
  2. A1 nasıl kullanılır?
  3. Trim Right kapsül nasıl kullanılır?
  4. HHS A1 L Carnitine Lepidium 30 kapsül nasıl kullanılır?
  5. A 1 kapsül nedir?
  6. L Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül nasıl kullanılır?

A 1 Zayıflama Hapı Nasıl Kullanılır?

A+1 Bitkisel Kapsül kullanılışı; 11 yaş ve üstü yetişkinler için günde 1 kez 1 Kapsül'ün (Toplam: 500 mg) su ile tüketilmesi tavsiye edilir.

A1 nasıl kullanılır?

A+1 Bitkisel Kapsül Nasıl Kullanılır ? Sabah Kahvaltıdan 30 veya 45 dk önce aç karnına içiniz.Gün içinde bol su 2,5-3 lt tavsiye edilir.Tavsiye edilen dozaj geçilmemelidir.

Trim Right kapsül nasıl kullanılır?

Günde 1 kere sabah kahvaltıdan yarım saat önce kullanılması tavsiye edilir.

HHS A1 L Carnitine Lepidium 30 kapsül nasıl kullanılır?

Hhs A1 Bitkisel 30 Kapsül Kullanımı: A1 Bitkisel Kapsül kullanılışı; 11 yaş ve üstü yetişkinler için günde 1 kez 1 Kapsül'ün (Toplam: 500 mg) su ile tüketilmesi tavsiye edilir.

A 1 kapsül nedir?

A+1 kapsül, içeriğinde çeşitli bitki ekstrelerinin bulunduğu zayıflamaya yardımcı bir bitkisel zayıflama kapsülüdür. İçeriğinde 30 adet bitkisel kapsül bulunur. Günde 1 kapsül aç karına bol su ile içilir.

L Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül nasıl kullanılır?

L Carnitine, spordan önce kullanılabileceği gibi spordan sonra da kullanılabiliyor. Tercih tamamen sizlere kalıyor. Fakat unutulmamalı ki kullanımdan 45 ya da 50 dk sonra ortaya çıkacaktır. Etkisini tam anlamı ile hissedebilmek için birkaç hafta boyunca günlük aynı dozlarda almak gerektiği tavsiye ediliyor.