VakıfBank Başkanı kim?

İçindekiler:

  1. VakıfBank Başkanı kim?
  2. Kadir Karataş VakıfBank kimdir?
  3. VakıfBank ne kadarı devletin?
  4. Hazım Akyol Kimdir?
  5. VakıfBank Genel Müdürü kim 2020?
  6. Abdi Serdar kimdir?
  7. VakıfBank ne iş yapar?
  8. Vakıf Finansal Kiralama Genel müdür?
  9. Vakıf Faktoring Genel müdür?
  10. VakıfBank'ın Müdürü kim?
  11. VakıfBank Ankara Bölge Müdürü kimdir?

VakıfBank Başkanı kim?

Mustafa SAYDAM - Yönetim Kurulu Başkanı

Kadir Karataş VakıfBank kimdir?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunu olan Kadir Karataş, 1996 yılından itibaren VakıfBank'ta çeşitli birim ve şubelerde mali analist, kontrolör, müdür ve başkan unvanlarıyla görev yapmıştır.

VakıfBank ne kadarı devletin?

11 Aralık 2019 tarihi itibariyle, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün idare ve temsil ettiği %43,00'ü (A) Grubu ve %15,51'i (B) Grubu (%0,06 diğer mazbut vakıflar) olmak üzere toplam %58,51'lik VakıfBank hisseleri 3 Aralık 2019 tarihli Cumhurbaşkanı kararı ile T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na devredilmiştir.

Hazım Akyol Kimdir?

1969 yılında Aksarayda doğan Hazım AKYOL, 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. ... Bankamızın çeşitli iştiraklerinde de Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

VakıfBank Genel Müdürü kim 2020?

VakıfBank'ın 67. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Abdi Serdar Üstünsalih'in genel müdürlük görevinin sürdürülmesine karar verildi.

Abdi Serdar kimdir?

1963 yılında Trabzon'da doğan Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH, meslek hayatına 1991 yılında Vakıfbank'ta başlamıştır. ... Temmuz 2018 tarihinde Vakıfbank'ta Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Üstünsalih, tarihinden itibaren ise görevine Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak devam etmektedir.

VakıfBank ne iş yapar?

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biridir.

Vakıf Finansal Kiralama Genel müdür?

Yönetim Kurulu
Hazım AKYOLYönetim Kurulu ÜyesiBaşkan
Emine UYUMAZYönetim Kurulu ÜyesiÜye
Eren SÜZENYönetim Kurulu ÜyesiÜye
Savaş Atanur KAZAZYönetim Kurulu ÜyesiBağımsız Üye
Mustafa ERDİNYönetim Kurulu ÜyesiGenel Müdür
2 satır daha

Vakıf Faktoring Genel müdür?

Aynur Çelik Eke - Genel Müdür - Vakıf Faktoring A.Ş. LinkedIn.

VakıfBank'ın Müdürü kim?

İşte Abdi Serdar Üstünsalih biyografisi... Meslek hayatına yine VakıfBank'ta başlamış olan ve çeşitli şubelerde müdürlük görevi de üstlenmiş olan VakıfBank'ın Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi olan Abdi Serdar Üstünsalih'in hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

VakıfBank Ankara Bölge Müdürü kimdir?

BÜLENT KARADOĞAN - BÖLGE MÜDÜRÜ - VakıfBank | LinkedIn.