Mal ın ingilizcesi ne?

İçindekiler:

  1. Mal ın ingilizcesi ne?
  2. Küfür olarak mal ne demek?
  3. Pix ne?
  4. Pix ilaç ne ise yarar?
  5. Mail kullanımında karşı tarafa mailin ne ile ilgili olduğu konusunda bilgi vermek için bir nevi özet içeriğin yazılması gereken alan aşağıdakilerden hangisidir?

Mal ın ingilizcesi ne?

"mal" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 3 sonuç
KategoriTürkçe
1Siyasalmal
2Siyasallaos ve tayland'da yaşayan etnik bir grup
Medical
3Medikalmal
3 satır daha

Küfür olarak mal ne demek?

Mal” kelime anlamı alınıp, satılan “meta” anlamında bir sözcüktür. ... Yani genelevlerde çalışan kadınlar için de “mal” ya da “sermaye” kelimesi sarf edilmektedir. Argo kapsamında “aptal, beyinsiz, salak” anlamlarında kullanılsa da yine alınıp satılan “meta” anlamından arındırılarak kullanımı mümkün değildir.

Pix ne?

İsim fotoğraflar. İsim (bkz: pic ) (çoğulu). İsim Katolik kilisesinde mukaddes ekmek kutusu. pyx = pix chest ile ayni anlama gelir. darphanelerde miyar sikkelerin saklandığı sandık.

Pix ilaç ne ise yarar?

Gen-Pix pamukta erkencillk sağlar: Gen-Pok, kozalaraı hemen hemen aynı zamanda olgunluğa ulaştirdiğindan ve erken koza açlmasini temin ettiğinden, pamugun boyuk ölcüde bir ve ikinci elerde hasat edilmesini sağlar. Bu nedenle toplama masraflannl azaltr, pamuğun erken sonbahar yağlşlarendan zarar görmesini önler.

Mail kullanımında karşı tarafa mailin ne ile ilgili olduğu konusunda bilgi vermek için bir nevi özet içeriğin yazılması gereken alan aşağıdakilerden hangisidir?

Yazdığınız mailin konusunu belirtiniz; Gönderilen maillerde karşı tarafın ilk göreceği bölüm sizin mailinizin konu / subject bölümüne yazdığınız bölümdür. Mailin konusunu içeriği özetleyecek şekilde düzenleyiniz.