Atatürk Üniversitesi Onur Belgesi Nereden Alınır?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi Onur Belgesi Nereden Alınır?
  2. Onur belgesi nasıl alınır Ata Aöf?
  3. Auzef onur belgesi kaç puanla alınır?
  4. ATA AÖF diploma hangi kargo?
  5. AÖF Onur ve Yüksek Onur Belgesi nasıl alınır?
  6. Ata AÖF Diplomaları ne zaman gelir?
  7. AÖF onur belgesi nasıl alınır 2021?

Atatürk Üniversitesi Onur Belgesi Nereden Alınır?

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden Öğrenci Belgesi, Yüksek Onur Belgesi, Onur Belgesi ve Transkript alabilirsiniz. Islak imzalı Öğrenci Belgesi, Yüksek Onur Belgesi, Onur Belgesi ve Transkript talepleriniz için Fakültemize yazılı olarak başvurmanız gerekmektedir.

Onur belgesi nasıl alınır Ata Aöf?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Beşinci Bölüm Diplomalar ve Belgeler başlıklı 18-(5) maddesinde "En az 30 AKTS kredilik ders alıp, aldığı tüm derslerini başaranlardan DNO'su 3.50 veya üzeri olanlar "Yüksek Onur Öğrencisi"; DNO'su 3,00 ile 3,49 ...

Auzef onur belgesi kaç puanla alınır?

Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar ve bu durumları "MEZUNİYET" işlemleri sonrasında not durum belgesinde (transkript) belirtilir, ayrıca bir belge verilmez.

ATA AÖF diploma hangi kargo?

ATA AÖF ise diplomalar ile ilgili şu bilgileri paylaştı; ''Final sınavları sonucunda diploma almaya hak kazanan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri Fakültemiz tarafından tamamlanarak diplomaları, OBS de kayıtlı adreslerine PTT kargo ile gönderilecektir.

AÖF Onur ve Yüksek Onur Belgesi nasıl alınır?

AÖF sistemine göre öğrencinin okuduğu dönem baz alınır. Bu dönem içerisinde hiç bir dersten kalmadıysa, not ortalaması 3.00 ile 3,49 arasında ise o öğrenci “Onur Öğrencisi Belgesi” almaya hak kazanır.

Ata AÖF Diplomaları ne zaman gelir?

“Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.

AÖF onur belgesi nasıl alınır 2021?

Onur veya Yüksek Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencile, https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/ adresindeki Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu'ndan T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle adres bilgilerini güncelledikten sonra belge isteklerinde bulunabilirler.