Erkek kumaş pantolon paçası kaç cm olmalı?

İçindekiler:

  1. Erkek kumaş pantolon paçası kaç cm olmalı?
  2. Erkek kumaş pantolon boyu nasıl olmalı?
  3. Kısa boylu kadınların pantolon boyu nasıl olmalı?
  4. Erkek kot boyu nasıl olmalı?
  5. Jean boyu nasıl olmalı?
  6. Kapri pantolon üzerine ne giyilir?
  7. Kısa boylu erkekler nasıl kot pantolon giymeli?

Erkek kumaş pantolon paçası kaç cm olmalı?

-Klasik pantolonların paça genişliği (ütü çizgisinden katlayıp ölçebilirsin) 21 cm, dar paçalı pantolonlarınki ise 19-20 cm civarında olmalıdır.

Erkek kumaş pantolon boyu nasıl olmalı?

Doğru Paça Boyu Alma Normalde paça boyu ayarlanırken pantolonun arka kısmı hiç kat olmayacak şekilde, düz bir şekilde ayakkabı topuğuna kadar inmesiyle alınır. Ancak dikkat etmen gereken önemli bir noktada, kısa topuk ayakkabı giyeceğinde paçaların uzun olacağını unutmaman gerekir.

Kısa boylu kadınların pantolon boyu nasıl olmalı?

Kısa Boylular İçin Pantolon Kısa boylu kadınlar için pantolon boyu nasıl olmasını sorusu da pantolon modelinden sonra adlı gelmektedir. Tercih edeceğiniz pantolon boyu kesinlikle bileğin altında olmalıdır. Kısa pantolonlar ile bacak boyunuz olduğundan en az 10 santim daha kısa görünecektir.

Erkek kot boyu nasıl olmalı?

Kot pantolonlarda geniş paça pantolonlar tercih ediyorsan daha dökümlü paçalar giyebilirsin. Fakat slim fit veya skinny tipi dar paça kot pantolonlarda döküm yerine ayak bileği hizasında biten, ayakkabının hemen üzerinde olan paça boyunu tercih etmelisin.

Jean boyu nasıl olmalı?

Klasik bir jean seçecekseniz üst bacak kısmının bir yanından tuttuğunuzda baş parmağınız kadar genişlik olması yeterli. Eğer pantolon üst bacak yanlarından 5-6 cm ya da daha fazla tutuluyorsa bol bir pantolon seçmişsiniz demektir. Bu durumda jean'in salaş görünmesi de muhtemel.

Kapri pantolon üzerine ne giyilir?

Kot kapri pantolon üstüne tişört gömlek bluz ve crop top üst gibi spor kombin parçaları kullanarak şık kombinler yapabilirsiniz. Kot kapri pantolon altına ayakkabı olarak ise kalın bantlı bilekten bağlamalı sandalet, sneakers ayakkabı, spor ayakkabı, makosen ayakkabı ve parmak arası terlik kullanabilirsiniz.

Kısa boylu erkekler nasıl kot pantolon giymeli?

Dar paça pantolonlar bacaklarınızı uzun gösterecektir. Paçası kısa bir pantolon giymeyi tercih ederseniz eğer yine boyunuz daha uzun görünecektir. Düşük Bel Pantolonlardan Uzak Durun! Düşük bel pantolonlar boyunuzu daha kısa gösterecektir.