Yurtdışında üniversite okumak için kaç puan almak gerekir?

İçindekiler:

  1. Yurtdışında üniversite okumak için kaç puan almak gerekir?
  2. Yurtdışında üniversite okunabilir mi?
  3. YKS yurt dışında geçerli mi?
  4. Work And Travel maaşları ne kadar?

Yurtdışında üniversite okumak için kaç puan almak gerekir?

Kılavuzda yer almayan alanlarda eğitim alacakların ise ön lisans programları için herhangi bir puan türünde en az 150, lisans programları için herhangi bir puan türünde en az 180 puan almaları şartı bulunuyor.

Yurtdışında üniversite okunabilir mi?

Yabancı dil bilmeden de yurtdışında üniversite okuyabilirsiniz. Ancak yabancı dil bilen kişilere oranla şansınız daha düşük olur. Yabancı dil bilmeyen ancak akademik ortalaması çok iyi olan ve spor, sanat vb. faaliyetlerde başarılı olan öğrenciler şartlı kabul avantajından faydalanabilir.

YKS yurt dışında geçerli mi?

Artık öğrenciler lise diploması ile yurtdışında üniversite okumak için başvuru bile yapabiliyor. ... Sadece YKS puanı ile öğrenci kabul eden üniversite ve ülke sayısı her geçen gün artıyor. Günümüzde Almanya, Finlandiya ve Fransa gibi ülkelerde pek çok üniversite sadece YKS ile öğrenci kabul ediyor.

Work And Travel maaşları ne kadar?

Minimum kazanılan saatlik ücretler 2019 verilerine göre 7.25 USD ve maximum alabileceğiniz saatlik ücret 12.00 USD olarak belirlenmiştir. Work and Travel 2020 ücret tutarı ise 7.25 USD - 14.00 USD arası eyalete, işe ve pozisyona göre değişiklik göstermektedir.