Modifiyeli Araba muayeneden geçer mi?

İçindekiler:

  1. Modifiyeli Araba muayeneden geçer mi?
  2. Araba modifiye etme ne demek?
  3. Airli araba muayeneden nasıl geçer?
  4. Air li araba muayeneden geçer mi?
  5. Air süspansiyon tehlikeli mi?
  6. Modifiye edilmiş ne demek?

Modifiyeli Araba muayeneden geçer mi?

Modifiye Hizmeti Sonrasında Araç Muayeden Geçmez Eğer modifiye hizmeti çok kapsamlı şekilde alırsanız aracınız olduğu gibi muayeneden kesinlikle geçmez. Günümüzde modifiye yapılan araçların belirli standartların dışına yasal çerçevelerde yasaklanmıştır.

Araba modifiye etme ne demek?

Modifiye, arabanın orijinal yani fabrika çıkışı dış görünüşünde ya da teknik özelliklerinde kullanıcılarının kendi zevklerine göre yaptıkları değişikliklere verilen isimdir. Modifiye araba da bu değişiklikler sonucunda ortaya çıkan arabalara denir.

Airli araba muayeneden nasıl geçer?

Air süspansiyon lu bir 2.el araç almanız durumunda, muayene zamanı araç muayene den geçmez. Güzel bir görünüm sizi tüvtürk muayene istasyonunda mağdur edebilir. Bu yüzden air süspansiyon araç alırken aracın orijinal amortisörlerini mutlaka isteyin.

Air li araba muayeneden geçer mi?

Air süspansiyon denilen ve son dönemlerde ülkemiz de popülerliği artan bu sistem bir kumanda ile düğmeye basıldığında aracı alçaltır ve yükseltir. ... Air süspansiyon lu bir 2.el araç almanız durumunda, muayene zamanı araç muayene den geçmez.

Air süspansiyon tehlikeli mi?

Sürüş güvenliğini tehlikeye sokuyor. Özellikle yoğun trafikte kalkış sırasında bu güvenlik açığı ortaya çıkıyor. Bu durum birçok küçük kazanın olması ve trafiğin tıkanmasına yol açıyor. Air süspansiyon her taşıta uygun bir sistem değil ve arabayla tam uyumlu olmayan parçalar zamanla sorun yaratabiliyor.

Modifiye edilmiş ne demek?

"Modifiye", değiştirmek, kişiselleştirmek, ayarlamak anlamlarına gelmektedirTeknik olarak ise herhangi bir şeyin üzerinde yapılan değişikliktir. Teknik olarak ise herhangi bir şeyin üzerinde yapılan değişikliktir.