Kapatılan Facebook hesabı geri açılır mı?

İçindekiler:

  1. Kapatılan Facebook hesabı geri açılır mı?
  2. Kapanan Facebook hesabı nasıl silinir?
  3. Facebook inceleme ne zaman biter?
  4. Facebook değerlendirme talebi kaç gün sürer?
  5. Facebook reklam hesabı neden kapanır?

Kapatılan Facebook hesabı geri açılır mı?

Eğer hesabınız uygunsuz paylaşımlar veya kural dışı içerikler sebebiyle kapatıldıysa Facebook yardım merkezinin ilgili sayfasından hesabınızın incelenmesi ve ardından yeniden açılması için bir talep oluşturabilirsiniz.

Kapanan Facebook hesabı nasıl silinir?

- Facebook sayfanızın sağ üst köşesinden “Ayarlar”a girin. - Ardından “Genel Hesap Ayarları”nda “Facebook Bilgilerine Git” linkini tıklayın. - Açılan sayfada karşınıza çıkan “Hesabını ve Bilgilerini Sil”e ve ardından “Hesabı Sil”e tıklayarak, Facebook hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Facebook inceleme ne zaman biter?

Güvenlik kontrolünü tamamladıktan sonra, Facebook hesabınıza giriş yapmadan önce 24 saat beklemeniz gerekir. Bu süre içerisinde hesabınız Facebook'taki arkadaşlarınız tarafından görülebilir ancak siz hesaba erişemezsiniz.

Facebook değerlendirme talebi kaç gün sürer?

Bir sorunu çözemezseniz müşteri Facebook'un değerlendirmesi için teslimat (veya tahmini teslimat) tarihinden itibaren 45 gün içinde bir talep oluşturabilir. Bir talep oluşturulduğunda size e-posta göndeririz.

Facebook reklam hesabı neden kapanır?

Facebook, reklam hesaplarında tespit ettiği herhangi bir ilke ihlali veya dolandırıcılık faaliyeti için reklam yayınlarınızı durdurup reklam hesabınızı kalıcı olarak kapatabilmektedir.