iPhone batarya ömrüne nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. iPhone batarya ömrüne nasıl bakılır?
  2. iPhone 6 plus şarjı neden çabuk bitiyor?
  3. iPhone 5s pil ömrüne nasıl bakılır?
  4. iPhone 5s pil ömrü ne kadar?
  5. Apple pil sağlığına nereden bakılır?
  6. iPhone 7 pil ne zaman değişmeli?

iPhone batarya ömrüne nasıl bakılır?

Ardından Ayarlar -> Pil -> Pil Sağlığı adımlarını izlemelisiniz. Karşınıza çıkacak olan ekranda göreceğiniz Maksimum Kapasite, bataryanızın mevcut kapasitesini gösteriyor. Yeni alınan cihazlarda 0 olması gereken bu değer, cihaz eskidikçe düşüyor.

iPhone 6 plus şarjı neden çabuk bitiyor?

Ana hatları ile özetlemek gerekirse iPhone 6s cihazınızın şarjının hızlı bir şekilde tükenmesinin 2 sebebi bulunmaktadır. Bunlardan ilki bataryanın kullanım ömrünün sona ermeye başlaması, ikincisi ise batarya şişmesi problemi ile karşılaşmanızdır.

iPhone 5s pil ömrüne nasıl bakılır?

Apple, iOS 11.3 güncellemesiyle Ayarlar > Pil menüsüne iPhone'un pil sağlığını yüzdelik olarak gösteren bir özellik getirdi. Bu özellik sayesinde pilin sağlığı hakkında ön bilgi edinmek mümkün.

iPhone 5s pil ömrü ne kadar?

Akıllı telefon sitenin testine göre 9 saat 58 dakika pil performansı sağladı. Son olarak video oynatma testi geliyor. iPhone 5S bu alanda 10 saat 31 dakika pil performansı sunuyor. Bu performans iPhone 5'e göre 19 dakika daha iyi.

Apple pil sağlığına nereden bakılır?

Pil Sağlığı iPhone 6 ve sonraki modellerde iOS 11.3 ve sonraki sürümlere, pil sağlığını gösteren ve pilin değiştirilmesine yönelik öneri sunan yeni özellikler eklenmiştir. Bu özelliklere Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı'ndan ulaşabilirsiniz.

iPhone 7 pil ne zaman değişmeli?

Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir. Ancak bataryanızdan şikayetçi değilseniz acele etmenize gerek yok. Fakat batarya kullanım süresi size yetmiyorsa değişim kararı aldıysanız bu süreçte sadece bir yetkili servisten yardım alın.