THX ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. THX ne anlama geliyor?
  2. NP ingilizce ne demek?
  3. Ty ne demek?
  4. THX Audio nedir?
  5. THX nedir kulaklık?
  6. Ingilizce çeviri Lmao ne demek?
  7. Mesajlaşırken NP ne demek?
  8. Yabancılarda NP ne demek?
  9. TY kısaltma ne demek?
  10. TY nedir oyun?
  11. Audio THX Spatial Audio nedir?
  12. THX mi 71 mi?
  13. Razer THX nedir?
  14. Internet dilinde LoL ne demek?

THX ne anlama geliyor?

thx (thanks) expr.

NP ingilizce ne demek?

10. NP, çoğumuzun zaten bildiği ve kullandığı bir kısaltma. No problem'ı günlük yaşamda pek çok insan kullanıyor, 'sorun değil' demek.

Ty ne demek?

thank you (ty) expr. thank you (ty) expr.

THX Audio nedir?

Popüler inanışın aksine, THX bir ses / video veya kodlama formatı değildir, ancak ses / video sunumunun tam olarak orijinal içerik oluşturucunun amaçladığı şekilde çoğaltılmasını sağlayan bir standarttır, bu nedenle medyanın nasıl oluşturulduğu ile ilgisi yoktur, ancak Medyayı sunmak için kullanılan ekipman ve ortamla ...

THX nedir kulaklık?

Dolby ve DTS'nin aksine THX, bir ses formatı değil, THX'in berlirlediği ses kalitesi kuralları. THX'in amacıysa "evlere yönelik ses ve video ekipmanları için en yüksek standartları belirlemek". Yüksek gereksinimleri nedeniyle THX'e genellikle sadece üst seviye alıcılarda rastlanıyor.

Ingilizce çeviri Lmao ne demek?

lmao (laughing my ass (arse) off) f. lmao (laughing my ass (arse) off) expr.

Mesajlaşırken NP ne demek?

Twitter'da kullanılan kısaltmalardan bir tanesi ise 'Np' kısaltmasıdır. Aslında 'Np' kısaltmasının 2 tane anlamı var. ... Bu kısaltma genellikle mesaj atarken kullanılır. Arkadaşınız ile mesajlaşırken 'Sıkıntı yok', 'Bir şey olmaz', 'Problem Değil' anlamında da kullanabileceğiniz bir kısaltmadır.

Yabancılarda NP ne demek?

No problemin Türkçe karşılığı sorun yoktur. Bir kişiye sorun yok demenin kısa yolu NP'dir. NP kısaltılışı İngilizce halinde olsa bile sorun yok anlamı taşıdığı çoğu kişi tarafından bilinerek kullanılır.

TY kısaltma ne demek?

TY - Thank You Teşekkür ederim anlamına gelen kısaltma kesinlikle çok karşılaşacağınız kısaltmalardan.

TY nedir oyun?

oyunda, karşısındakinin sözüne gerektiği karşılığı verememe(t.y.)

Audio THX Spatial Audio nedir?

Ayarlanabilir sanal hoparlörlerle 7.1 surround ses sunan Razer THX Spatial Audio App, oynanış kalitesini geliştirirken tüm kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla kullanılabiliyor. ... THX Spatial Audio, THX'in gelişmiş rendering motoru sayesinde stereo kaynaklardan bile özgün konumsal ses deneyimlerinden birini sunuyor.

THX mi 71 mi?

THX zaten 7.1 demek. Standart 7.1 var, bir de Dolby, DTS, THX destekli 7.1 var. Standartın üstüne bir şey koyuyorlar.

Razer THX nedir?

Razer, bugün Windows 10 için Razer THX Spatial Audio Uygulaması'nın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Ayarlanabilir sanal hoparlörlerle 7.1 surround ses sunan Razer THX Spatial Audio App, oynanış kalitesini geliştirirken tüm kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla kullanılabiliyor.

Internet dilinde LoL ne demek?

Birinci anlam olarak "Laugh Out Loud" anlamına gelmektedir. Yüksek sesle gülmek, sesli gülmek manalarına gelen "lol" kısaltması daha çok sosyal medyada, online oyunlarda chat kısımlarında vb. yerlerde kullanılmaktadır. LoL 2.