Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi kim yaptı?

İçindekiler:

  1. Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi kim yaptı?
  2. Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi ne zaman?
  3. Maltepe sahili ne zaman dolduruldu?
  4. Maltepe miting alanı kaç metrekare?
  5. Maltepe sahil park kim yaptı?
  6. Bostancı Kartal sahil yolu ne zaman yapıldı?
  7. Maltepe parkını kim yaptı?
  8. Maltepe Parkı kaç metrekare?
  9. Maltepe sahil hangi yakada?
  10. Sahil yolu ne zaman yapıldı?
  11. Bakırköy Sahil Yolu ne zaman yapıldı?
  12. Maltepe Parkı ne zaman açıldı?
  13. Istanbul Maltepe sahil parkı nasıl yapıldı?
  14. Istanbul Maltepe Semti hangi yakada?
  15. Trabzon Sahil Yolu ne zaman yapıldı?

Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi kim yaptı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Maltepe Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Maltepe Sahil Dolgu Alanı projesi İBB tarafından geçtiğimiz aylarda 65 milyon TL'lik bütçe ile ihale edilerek AKM Cengiz İnşaat'a verilmişti.

Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi ne zaman?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan, 2014'te kullanıma açılan Maltepe Dolgu Alanı ile birlikte Maltepe sahilindeki büyük değişime hava fotoğraflarından bakıyoruz.

Maltepe sahili ne zaman dolduruldu?

Maltepe'de metre sahil şeridinde denize doğru ise 400 metre genişliğinde doldurulan alan 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Maltepe miting alanı kaç metrekare?

Parkın, toplam alanı 171 futbol sahasına eşit büyüklükte. Etkinlik ve miting alanı, Maltepe sahilinde 1 milyon 200 bin metrekarelik bir alana dolgu yapılarak, 2014 yılında kullanıma açıldı.

Maltepe sahil park kim yaptı?

AKM Yapı ve Cengiz İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje, Maltepe sahilinin 2.5 kilometrelik kısmını, denizi doldurarak 400 metre genişletmeyi hedefliyor. 400 günde tamamlanması planlanan dolgu çalışmasından sonra, Büyükşehir Belediyesi Maltepe sahilinde kültür ve spor kompleksi inşa etmeyi planlıyor.

Bostancı Kartal sahil yolu ne zaman yapıldı?

Proje Bedrettin Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde başladı. Kartal sahil yolu 1987 yılında hizmete açıldı. Sahilde tren yolundan itibaren dolgu alanıdır. Sahilin doldurulması ve sahil yolu yapılması projesi kapsamında Pendik – Kadıköy hattında arıtma tesislerinden oluşan atık su hattı yapıldı.

Maltepe parkını kim yaptı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği, “Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı Projesi”ni hayata geçiren Özka İnşaat'ın Proje Müdürü Arif Holoğlu bilgi verdi.

Maltepe Parkı kaç metrekare?

Maltepe Parkı, İstanbul Anadolu yakası Maltepe sahilinde 400 metre genişliğinde ve 3,5 kilometre uzunluğunda 1 milyon 200 bin metrekarelik alana yapılan dolgunun ardından oluşturuldu...

Maltepe sahil hangi yakada?

Maltepe, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir ilçedir.

Sahil yolu ne zaman yapıldı?

16 ayrı bölümden 12 kesimde dış kredi, 4 kesim ise bütçeden finanse edilerek çalışmalara başlanmıştır. Karadeniz Sahil Yolu, pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılmıştır.

Bakırköy Sahil Yolu ne zaman yapıldı?

1958 yılında İstanbul'un en uzun yolu, Sahilyolu inşaat halindeymiş! Bugün ismi Kennedy Caddesi olan Sahilyolu, 1958 yılında inşaat halindeymiş. Sahilyolu'nun inşaat hali uçaktan fotoğrafla çekilmiş.

Maltepe Parkı ne zaman açıldı?

CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi yılında açıldı ve çok kısa sürede Anadolu Yakası'nın öncelikli çekim merkezleri arasına girdi.

Istanbul Maltepe sahil parkı nasıl yapıldı?

Maltepe Sahil Parkı Hakkında Genel Bilgi Maltepe Sahil 400 metre derinlikte ve 3,5 kilometrelik bir bant olarak planlanan 1 milyon 200 bin metrekarelik alana dolguyla yapımı süren şehir parkının inşaatı büyük ölçüde tamamlandı ve tamamlanan bu kısımlar kullanıma açıldı.

Istanbul Maltepe Semti hangi yakada?

Maltepe, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir ilçedir. Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olan Maltepe, nüfus bakımından İstanbul'un dokuzuncu, Anadolu Yakası'nın dördüncü büyük ilçesi konumundadır.

Trabzon Sahil Yolu ne zaman yapıldı?

İlk defa 1987 yılında sahil yolu trafiğinin yoğun olduğu Çarşıbaşı - Trabzon – Araklı kesimi için yapılan ihale ile start alan Karadeniz Sahil Yolu Projesinin, resmi açılışı 8.Nisan.2007 günü gerçekleşmiştir. Proje yedi ayrı firma tarafından ifa edilmiştir.