Mersin Üniversitesi açılacak mı?

İçindekiler:

  1. Mersin Üniversitesi açılacak mı?
  2. Tarsus Üniversitesi Online mı?
  3. Mersin Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?
  4. Mersin Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınava nasıl girilir?

Mersin Üniversitesi açılacak mı?

Bu kapsamda öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine Üniversitemiz Senatosunca 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının tarihinde (Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin Covid-19 Aşılarını tamamlamış olmaları nedeniyle tarihinde) ...

Tarsus Üniversitesi Online mı?

1- 2021-2022 eğitim öğretim yılı, tarihinde başlayacaktır. ... 3- Uygulamalı eğitimler yüz yüze yapılacaktır. 4- Teorik eğitimler, yüz yüze, uzaktan(online) veya hibrit şekilde sunulabilecektir.

Mersin Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?

Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde eğitim hizmetlerinin kesintiye uğramaması için üniversitemizde uygulamalı dersler dışındaki eğitimler Mersin Üniversitesi Uzaktan Eğitim Platformu (ue.mersin.edu.tr) üzerinden yürütülecektir.

Mersin Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınava nasıl girilir?

ONLINE SINAVA NASIL GİRİLİR?
  1. Güvenli Sınav Tarayıcısının (Safe Exam Browser) işletim sisteminize uygun olanını indirmek için tıklayınız ve kurulumu tamamlayınız.
  2. Kurulumu tamamladıktan sonra sınavlara girmenizi sağlayacak Sınav Giriş Dosyasınızı indiriniz ve ardından çift tıklayarak açınız.
Daha fazla öğe...