Ses dinleme cihazı böcek nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Ses dinleme cihazı böcek nasil kullanilir?
  2. Takip cihazı nasıl kullanılır?
  3. Akustik arama cihazları nelerdir?
  4. SearchCam nedir?
  5. GPRS araç ne demek?
  6. Akustik dinleme nedir?

Ses dinleme cihazı böcek nasil kullanilir?

Dinlemenin yapılacağı alana koyulacak cihazın içerisine bir sim kartı yerleştirilmelidir. Sonrasında ise ne zaman dinleme yapılmak isteniyorsa, o zaman sim kartına ait olan telefon numarası aranır. Birkaç kere telefon çaldıktan sonra otomatik olarak açılacak ve böylece ortam dinleme işlemi de gerçekleşmiş olacaktır.

Takip cihazı nasıl kullanılır?

Cihazın kullanım mantığı oldukça basittir.
  1. Öncelikle anahtar konumunu "off" durumuna getiriniz.
  2. Sim kartını takın ve konumu "on" durumuna tekrar getiriniz.
  3. Yaklaşık 30 saniye sonra açılacaktır.
  4. Cihazın içindeki numarayı aradığınız zaman otomatik olarak açılacaktır.
Daha fazla öğe...

Akustik arama cihazları nelerdir?

  • Enkazın muhtelif bölgelerine yerleştirilen enkaz altındaki ses titreşimlerindeki değişimi elektrik sinyaline çeviren akustik duyargadır. ...
  • Tabii afetlerden sonra yaşanan yıkımlarda, enkaz altında kalan insanlara ulaşabilmek, yerlerini tespit edebilmek amacıyla üretilmiş cihazlardır.
Daha fazla öğe...

SearchCam nedir?

Türk yazılımcı Ömer Faruk Öztürk tarafından geliştirilen SearchCam adlı uygulama basılı bir metinde istediğiniz kelimeleri telefon ile aramanızı sağlıyor. İnternette karşılaştığınız uzun bir yazıda ya da sayfalarca uzunlukta bir pdf dosyasında bir kelimeyi aramak istediğimizde elimiz hemen ctrl+F tuşlarına gidiyor.

GPRS araç ne demek?

GPRS (General Packet Radio Service) Nedir? GPRS cep telefonunuz üzerinden internete bağlanabilmenize olanak sağlayan bir teknolojidir. GPRS bağlantı teknolojisi (packet base services) geleneksel bağlantı türlerine göre (circuit-switched services) daha hızlı ve daha ekonomik veri transferi imkanı sağlamaktadır.

Akustik dinleme nedir?

Geliştirilen sismik/akustik dinleme cihazları arama ve kurtarma çalışmalarına katkı sağlayan çok ileri teknolojik özelliklere sahiptir. Bu cihazlar ile göçük altındaki boşluklarda, şaftlarda ve aralıklarda kalmış yaşayan kişilerin ürettiği sinyaller görüntülü ve sesli olarak algılamak mümkün olmaktadır.