Kaş farı ne renk olmalı?

İçindekiler:

  1. Kaş farı ne renk olmalı?
  2. Kaş kalemi neye göre seçilir?
  3. Kaş kalemi döker mi?
  4. Esmer tene hangi kaş rengi gider?

Kaş farı ne renk olmalı?

Kaşlarının arasındaki boşlukları doldurmak için kullandığın kaş kalemini her zaman kaş renginden bir ton açık almalısın. Kaş kalemi seçerken, kaş rengini baz almalısın, saç rengini değil. Bu nedenle kaş kalemi siyah kullanmak önerilmez. Çünkü siyah kaş kalemi, koyu kaşlarda dahi çok koyu kalabilir.

Kaş kalemi neye göre seçilir?

Doğru kaş kalemi rengi nasıl seçilir? Kaşlarının arasındaki boşlukları doldurmak için kullandığın kaş kalemini her zaman kaş renginden bir ton açık almalısın. Kaş kalemi seçerken, kaş rengini baz almalısın, saç rengini değil. ... Kaş kalemi alırken, yapısının yumuşak olmasına da dikkat etmelisin.

Kaş kalemi döker mi?

Kaş kalemi kaşlarının dökülmesine neden olmaz. Kaş kalemi seçerken mutlaka yumuşak uçlu kaş kalemlerini tercih etmelisin. Sert kaş kalemleri, kaşlarının kırılmasına yol açabilir.

Esmer tene hangi kaş rengi gider?

Esmer tenliler ise kaş ürünü alırken siyah renginden uzak durmalı, soğuk alt tonlu koyu kahve kaş ürünlerini tercih etmeliler. Esmer tenliler sıcak alt tonlu kaş ürünlerinden uzak durmalılar, bu tarz kalemler kaşlarının aralarında kızıl yansımalar oluşmasına neden olabilir.