IYEP 3 sınıf kaç soru?

İçindekiler:

  1. IYEP 3 sınıf kaç soru?
  2. IYEP sınavı nedir 3 sınıf?
  3. 3 sınıf IYEP sınavında hangi dersler var?
  4. IYEP öğrenci Belirleme Sınavı Nedir?
  5. IYEB sınavı nedir?
  6. IYEP ÖDA ne zaman uygulanacak?

IYEP 3 sınıf kaç soru?

3. Sınıf İyep Modül 3 Değerlendirme Sınavı Matematik Dersi Modül 3 ten İyep teki öğrenciler için 22 sorudan oluşan değerlendirme çalışmasıdır. Çalışma hazırlanırken Ekim ayında yapılan İyep sınav kitapçığından faydalanıldı.

IYEP sınavı nedir 3 sınıf?

İYEP, ilkokul 3. ve 4. sınıflarda matematik ve Türkçe derslerinde yeterli kazanımları edinemeyen öğrenciler için yetiştirme programı anlamına geliyor. İYEP'te öğrenci sadece Türkçe, sadece matematik ya da her iki programa birden dahil olabiliyor.

3 sınıf IYEP sınavında hangi dersler var?

İYEP'te uygulanacak dersler “Türkçe ve matematik”tir. Türkçe dersinde 16 kazanım, matematik dersinde 29 kazanım bulunmaktadır. Kazanım süreleri ise Türkçede 90 saat, matematikte 70 saat olmak üzere toplam 160 saattir.

IYEP öğrenci Belirleme Sınavı Nedir?

Birçok ebeveyn İyep ne demek sorusunu merak ediyor. İlkokul 3 ve 4. sınıflarına devam eden, Türkçe ve matematik derslerinde İlkokullardaki yerleştirme programı üzerinden kazanım edinemeyen öğrenciler için bir gelişme programıdır. Uzun şekilde İlkokullarda yerleştirme programı olarak da ifade edilmektedir.

IYEB sınavı nedir?

İlkokul 3 ve 4. sınıflarına devam eden, Türkçe ve matematik derslerinde İlkokullardaki yerleştirme programı üzerinden kazanım edinemeyen öğrenciler için bir gelişme programıdır. Uzun şekilde İlkokullarda yerleştirme programı olarak da ifade edilmektedir.

IYEP ÖDA ne zaman uygulanacak?

2. Uygulama 24 Mart - tarihleri arasında öğrencilerin yüz yüze eğitim geliş günlerine göre uygun gün ve saatte gerçekleştirilecektir. ÖBA uygulanamayan öğrencilere ise 20 eğitim öğretim yılında okula geldiği herhangi bir zaman diliminde ÖBA uygulanır ve modüle işlenir.