WhatsApp ingilizce nasıl denir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp ingilizce nasıl denir?
  2. Facebook un kelime anlamı nedir?
  3. Öd acılımı nedir?
  4. Öd ne demek tıp?
  5. Status programı ne işe yarar?

WhatsApp ingilizce nasıl denir?

Desteklenen ülkelerde dil seçeneği
  1. WhatsApp'ı açın.
  2. Diğer seçenekler > Ayarlar > Sohbetler > Uygulama Dili'ne dokunun.
  3. İstediğiniz dili seçin.

Facebook un kelime anlamı nedir?

Aynı zamanda Türkçe, Facebook'da İngilizce dışında en çok kullanılan dildir. Facebook ismini "paper facebooks"'dan alır. Bu form A.B.D. üniversitelerinde okulların öğrencilerine, öğretmenlere ve çalışanlara doldurduğu onları tanıtan bir formdur.

Öd acılımı nedir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye ve Orta Doğu ülkelerinin kalkınmalarına katkıda bulunmak, özellikle fen bilimleri ve sosyal bilimler alanlarında uzman yetiştirmek üzere tarihinde "Orta Doğu Yüksek Teknoloji Enstitüsü" adıyla eğitime başlamıştır.

Öd ne demek tıp?

Safra kesesi,karaciğerin alt yüzünde bulunan, 7-10 cm uzunluğunda, en geniş yeri 3 cm kadar olan, 30-50 mİ kadar öd denilen yeşil sarı renkli acı salgıyı salgılayan organ. Fundus, gövde ve boyun olmak üzere üç bölümden oluşur. ... Karaciğer içi safra kanalları birbirleriyle birleşerek iki büyük öd kanalı oluşturur.

Status programı ne işe yarar?

WhatsApp Status'un güzel tarafı ise istemediğinizde kapatabiliyor olmanız. Bunun dışında WhatsApp uygulamasına gelen güncelleme ile bu özellik aktif oldu. Tahmin edebileceğiniz üzere durumlarınıza fotoğraf, video ya da GIF görselleri ekleyebilir, çeşitli emojiler ve çizimlerle bu görselleri kişiselleştirebilirsiniz.