Berke Juan kaç yaşında 2021?

İçindekiler:

  1. Berke Juan kaç yaşında 2021?
  2. Berke Yardım kaç yaşında?
  3. Berke Juan boyu kaç?
  4. Berke Juan ın soyadı nedir?
  5. Ikizler Oguz ve Ugur kaç yaşında?
  6. Doğanay Oğuz Kaç Yaşında?
  7. Uzun makarna boyu kaç?
  8. Özgür Balakar gözleri lens mi?
  9. Özgür Balakar hangi bölümde okuyor?
  10. Özgür Balakar kimdir?
  11. Sera Tik Tok Kimdir?
  12. Yusuf senli kimdir?

Berke Juan kaç yaşında 2021?

18 Şubat 2021 tarihinde yazımızı kaleme alıyoruz. 17 Haziran 2003 doğumlu olan TikTok fenomeni şu an 18 yaşındadır.

Berke Yardım kaç yaşında?

Sosyal medya hesapları üzerinde Berkejuan olarak bilinen genç fenomenin gerçek adı Berke Sezer Yardım. Aslen Trabzonlu olan Yardım, 17 haziran 2003 tarihinde doğdu.

Berke Juan boyu kaç?

Berkejuan boyu, kilosu, burcu, Bazı videoda yaptığı açıklamalar sonucu boyunun 1.

Berke Juan ın soyadı nedir?

Tiktok platform'nun popüler içerik üreticilerinden olan Berke Juan kullanıcı isimli Berke Sezer Yardım diğer sosyal medya platformlarında'da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi.

Ikizler Oguz ve Ugur kaç yaşında?

İkizler Oğuz Bay Yaşi, Kaç Yaşında? Uğur Bay hakkında en çok merak edilen kaç yaşında olduğu ile ilgili soru oldu 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen fenomen 2020 yılı itibari ile 23 yaşında.

Doğanay Oğuz Kaç Yaşında?

Doğanay Oğuz nam-ı diğer deliyiz.

Uzun makarna boyu kaç?

Asıl adı Özgür Balakar olan uzunmakarna kullanıcı adıyla fenomen olan güzelin takipçileri dur durak bilmiyor. Boyu ve kilosu büyük bir merak olan Balakar 165cm uzunluğunda ve 43kg ağırlığında.

Özgür Balakar gözleri lens mi?

Uzun Makarna Özgür Balakar bu sorunun cevabını gözlerinin bozuk olduğunu ve bu yüzden lens kullanarak daha rahat ettiğini ve ek olarak gözlerinin 3 numara miyop olduğunu ifade etmiştir.

Özgür Balakar hangi bölümde okuyor?

10 Haziran 1998 İstanbul doğumlu Özgür Balakar, Bahçeşehir Üniversitesi'nde okumakta, üniversite eğitiminden kalan boş zamanlarında ise İnstagram ve TikTok uygulamasında videolar paylaşmaktadır.

Özgür Balakar kimdir?

10 Haziran 1998 yılında Kocaeli'nde dünyaya geldi. Binlerce takipçisi olan Özgür Balakar, TikTok'ta çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

Sera Tik Tok Kimdir?

Sera Varol, Tik Tok da yaptığı paylaşımları ile tanınan İstanbul'da 6 Aralık 1996 yılında doğmuştur. 23 yaşında olan güzel fenomen, kendine has olan tavrı ile “ Pamuk Şekeri ” lakabı ile de tanınmaktadır. Oğlak burcu olan fenomen merak edenler için 1.

Yusuf senli kimdir?

Aslen Eskişehirli olduğu tahmin edilen genç fenomen şu an İstanbul'da yaşıyor. 13 nisan 1999 tarihinde dünyaya gelen Yusuf Şenli boyu 170, kilosu ise 57 olarak biliniyor. Her geçen gün takipçi sayısını artıran Yusuf Şenli tiktok üzerinde 2.