French Oje kaç gün dayanır?

İçindekiler:

  1. French Oje kaç gün dayanır?
  2. Aseton yokken oje nasıl çıkar?
  3. Kurumuş Oje lekesi nasıl çıkar?
  4. Halıya oje dökülünce nasıl temizlenir?
  5. 2 kat oje nasıl sürülür?
  6. Tırnakta oje lekesi nasıl çıkar?

French Oje kaç gün dayanır?

French manikürde çok iyi duran bu beyaz oje, 7 güne kadar kalıcı ve tırnaklara jel parlaklığı veriyor.

Aseton yokken oje nasıl çıkar?

Öncelikle kolonyadan bir miktar tırnaklarımızı kaplayacak yükseklikte tabağa koyuyoruz. Tüm tırnaklarımızı kolonyada 3-4 dk beklettikten sonra yine limonlu pamuk yardımıyla ojeyi çıkartıyoruz. Yumuşayan ojelerinizi tırnaklarınızla da kaldırarak işlemi hızlandırabilirsiniz.

Kurumuş Oje lekesi nasıl çıkar?

Aseton içeren oje çıkarıcısı ile bir kağıt havlu veya bir bezi ıslatarak lekeye uygulayın. Aseton ile ıslatmış olduğunuz kağıt havluyu ya da bezi lekenin üzerine bastırınız. Bu işlem yapılırken kesinlikle bez ile leke ovulmamalıdır.

Halıya oje dökülünce nasıl temizlenir?

Telaşlanmayın. Halıdan oje lekesi çıkarma yöntemi haberimizde... Halıya oje döktüyseniz ve hemen fark ettiyseniz üzerine aseton dökün ve bir dakika kadar beklettikten sonra kağıt havluyla ovarak lekeyi çıkarın. Ardından plastik bir silgi ile lekenin olduğu yeri silin.

2 kat oje nasıl sürülür?

Ojenin daha kolay kuruması ve pürüzsüz olması için rengin ilk katını ince uygulayın. 2 dakika sonra ikinci katı sürün. Parlak bir görüntü elde etmek için 2. kat oje kuruduktan sonra parlatıcı uygulayabilirsiniz.

Tırnakta oje lekesi nasıl çıkar?

İşte püf noktası... Bir kaseye sıcak su ve karbonat koyup tırnaklarınızı 1-2 dakika bekletirseniz kalan oje de temizlenebilecektir. Ya da beyazlatıcı diş macunu kullanarak tırnaklarınızı fırçalarsanız yine koyu renk oje kalıntılarını kolaylıkla çıkarabilirsiniz.