E okul teog sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. E okul teog sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. Ortaokul bitirme sınavları ne zaman kalktı?
  3. Ortak sınav ne demek?
  4. Köğ ne demek?
  5. Koğuşu ne demek?
  6. Telefon batarya ne demek?

E okul teog sonuçları nasıl öğrenilir?

E-Okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden de TEOG sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz. TEOG sınav sonuçları için ilk olarak yazının sonunda yer alan bağlantı adresine tıklayınız. Açılan sekmede “Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş” kısmında ilk olarak öğrencinin T.C. kimlik numarasını giriniz.

Ortaokul bitirme sınavları ne zaman kalktı?

Özcan'ın açıkladığı bu sınav, Türkiye'ye yabancı bir sınav değil. İlk kez 1869'da, Osmanlı döneminde Mektebi Sultani'de (Galatasaray Lisesi) uygulanmaya başlandı. 1955'TE yerine lise bitirme sınavları getirildi. 1974'te kurulan ÖSYM ile de kaldırıldı.

Ortak sınav ne demek?

Ortak sınav (teog sınavı), ortaokulların 8'inci sınıflarında Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, T.C. ... İki yazılısı olan derslerin birincisi, üç yazılısı olan derslerin ikincisi olmak üzere, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce her dönem ortak sınavlar yapılacaktır.

Köğ ne demek?

Çekiştirme, yerme, kötüleme, dedikodu. Öfke, kızgınlık.

Koğuşu ne demek?

Kışla, hastane, hapishane gibi kalabalık yerlerde, içinde birçok kimsenin birlikte yattığı ya da barındığı büyük oda, yatakhane.

Telefon batarya ne demek?

Batarya, elektrik enerjisini kimyasal enerji olarak depo eden, istenildiğinde bunu elektrik enerjisi olarak veren cihaz, akım toplar, biriktireç. Batarya, cep telefonu ve benzeri cihazlara takılan şarjlı pil. Pil hücrelerinde depolanan enerjinin miktarı toplamda bataryanın kapasitesini anlatır.