Vpos ne demek?

İçindekiler:

  1. Vpos ne demek?
  2. Virtual pay nedir?
  3. Virtual POS ne demek?
  4. Sanal POS ne demektir?
  5. E NLF sanal pos ne demek?
  6. Iyzıco istanbul nedir?
  7. Iyzico ne ise yarar?
  8. Iyzico ücretli mi?
  9. Iyzico kart saklama nedir?
  10. Iyzico hangi kartlar?
  11. Iyzico hangi firma?

Vpos ne demek?

Günlük yaşamda kredi kartlı alışverişlerde kullandığımız POS (Point of sale- ödeme noktası) cihazlarının, e-ticarete ve dolayısı ile Internet e uyarlanmış şekline VPOS (Virtual point of sale- sanal ödeme noktası) denir.

Virtual pay nedir?

VPOS (Virtual Point of Sale) yani Sanal POS, internette kredi kartlarından ödeme alabilmek için geliştirilmiş bir tahsilat sistemidir. ... Her büyüklükteki firma için uygun olan Sanal POS, internet üzerinden kredi kartı ile ödeme tahsil etmek isteyen her firma için kolaylıkla uygulanabilir.

Virtual POS ne demek?

Sanal POS veya VPOS (virtual point of sale), kredi kartı veya banka kartı ile alışveriş yaparken kullandığımız POS (point of sale/ödeme noktası) cihazlarının internete uyarlanmış halidir.

Sanal POS ne demektir?

Sanal POS sistemi; online alışveriş yoluyla ürün ya da hizmet sunan E-Ticaret sitelerinde kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapabilmek için kullanılır. Klasik kredi kartlarının okutulduğu POS (Point of Sale) cihazlarının sanal versiyonu olarak ifade edilebilir ve VPOS (Virtual Point Of Sale) olarak da bilinir.

E NLF sanal pos ne demek?

Kredi kartı ile mağazalardan alışveriş yapılırken kullanılan fiziksel POS cihazlarının internet üzerinden eticaret için kullanılan çeşitlerine Sanal POS adı verilmektedir. ... Sanal POS ile müşteri, firma arasında yapılan alışverişlere ait ödemeler internet üzerinden çevrimiçi (online) olarak yapılmaktadır.

Iyzıco istanbul nedir?

İyzico , bireysel ve kurumsal binlerce müşterisine ödeme altyapısı ve satış sonrası destek hizmeti sunan, BDDK ve PCI-DSS lisanslarına sahip bir finans teknolojileri şirketidir.

Iyzico ne ise yarar?

iyzico, 29 binden fazla internet sitesinden güven içinde alışveriş yapmanızı mümkün kılan, çalıştığı üye yerlerine hızlı ve sahtecilik önleme odaklı en yüksek kalitede hizmet sunan BDDK lisanslı bir finans teknolojileri firmasıdır.

Iyzico ücretli mi?

iyzico'yu kullanmak için ödemeniz gereken herhangi bir başlangıç ücreti veya sabit ücret bulunmamaktadır.

Iyzico kart saklama nedir?

Kart saklama nedir? iyzico uluslararası standartlarda en üst düzey güvenlik seviyesine sahip PCI-DSS lisansı ile kartınızı saklar. Saklamış olduğunuz kartınız ile Korumalı alışveriş kapsamında 17.

Iyzico hangi kartlar?

iyzico'da şu anda Bonus, World, Maximum, CardFinans, Paraf, Axess ve Advantage kredi kartları ile taksitli olarak ödeme alınabilmektedir.

Iyzico hangi firma?

iyzico, e-ticaret firmaları, pazaryerleri ve bireysel kullanıcılar için ödeme altyapısı sağlayan girişim şirketi. 2013 yılında Barbaros Özbuğutu ve Tahsin Isın tarafından kurulmuştur.