Ibrahim Tatlıses neden vuruldu?

İçindekiler:

  1. Ibrahim Tatlıses neden vuruldu?
  2. Ibrahim Tatlıses'in kaç torunu var?
  3. Ibrahim Tatlıses'in kac cocugu u var?
  4. Ibrahim Tatlıses'in eşleri kimlerdir?
  5. Ibrahim Tatlıses'in Kaç kardeşi var?
  6. Ibrahim Tatlıses'in kaç albümü var?
  7. Ibrahim Tatlısese ne olmuştu?
  8. Ibrahim tatlıses kaç yaşda?
  9. Ibrahim tatlıses kaç yaşındasın?

Ibrahim Tatlıses neden vuruldu?

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. ... Gri Fiat Linea marka arabadan yapıldığı öğrenilen saldırı hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatılmış, 16 Mart 2011 tarihi itibarıyla araç bulunmuştur.

Ibrahim Tatlıses'in kaç torunu var?

İbrahim Tatlıses 68 yaşında, 7 çocuk ve 9 torun sahibi. Ahmet, Gülden, Gülşen adlı 3 çocuğu Adalet Tatlıses'ten olan İbrahim Tatlıses, evlatlarıyla sık sık görüşüyor. İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet ile arkadaş gibi oldu. Hatta Ahmet bir dönem babası İbrahim Tatlıses'in korumalığını bile yaptı.

Ibrahim Tatlıses'in kac cocugu u var?

En küçük çocuğu ise Elif Ada Tatlı'dır. Ayrıca İbrahim Tatlıses'in ilk etapta kabul etmediği daha sonra barış sağladığı kızı Dilan Çıtak da şarkıcıdır. İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 tane çocuğu bulunmaktadır.

Ibrahim Tatlıses'in eşleri kimlerdir?

Ayşegül Yıldıze. 2011–2013

Ibrahim Tatlıses'in Kaç kardeşi var?

Hüseyin Tatlı

Ibrahim Tatlıses'in kaç albümü var?

İBRAHİM TATLISES Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.

Ibrahim Tatlısese ne olmuştu?

Silahlı saldırıya uğraması ve tedavi süreci. 14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Akabinde hastaneye kaldırılan Tatlıses, 6 saat süren ameliyat sonucu yoğun bakım ünitesine bağlandı.

Ibrahim tatlıses kaç yaşda?

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952, Şanlıurfa doğumlu, ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır.

Ibrahim tatlıses kaç yaşındasın?

İbrahim Tatlıses 68 yaşında, 7 çocuk ve 9 torun sahibi.