New Balance 574 nedir?

İçindekiler:

  1. New Balance 574 nedir?
  2. New Balance türkiyeye ne zaman geldi?
  3. New Balance hangi ülkelerde var?
  4. New Balance spor ayakkabı yıkanır mı?
  5. New Balance israil mi?
  6. New Balance ayakkabı hangi ülkenin?
  7. New Balance ne derisi kullanıyor?

New Balance 574 nedir?

New Balance'ın ikonik koleksiyonu 574 yüksek kaliteli tekstil malzemeleri ile üretilmiştir. Eskilerin Retro tarzına geri dönüşü sağlayan, güzel görünümlü New Balance 574 günlük spor ayakkabı tabanındaki ENCAP® teknolojisi sayesinde arka ayak dayanıklılığını ve şok dağılımını sağlamaya yardımcı olur.

New Balance türkiyeye ne zaman geldi?

Riley tarafından kurulan marka, ABD eski başkanlarından Bill Clinton dahil pek çok siyasi lider ve dünyaca ünlü yüz tarafından tercih ediliyor. Türkiye'ye Vepa Group tarafından 2004 yılında getirilen New Balance Başkanı ve CEO'su Robert T.

New Balance hangi ülkelerde var?

Bir diğer önem verdiğimiz nokta ise temel yapı taşımızı oluşturan bütünlük, takım çalışması ve tam müşteri memnuniyeti gibi değerlerimizi korumamız ve onlardan uzaklaşmamamızdır. Özel koleksiyonlarımızın bir bölümü halen ABD ve İngiltere'deki fabrikalarımızda üretilmektedir.

New Balance spor ayakkabı yıkanır mı?

Ayakkabılarınız 24 saat boyunca iyice kurumaya bırakın. Ayakkabı kokusunu için ayakkabı koku giderici sprey kullanın. Bazı ayakkabıların yapımlarında kullanılan malzemeler yüzünden yüksek sıcaklığa ve suya maruz bırakılmaması gerektiği için ayakkabılarınızı çamaşır makinesinde yıkamanızı önermiyoruz.

New Balance israil mi?

New Balance çok uluslu bir Amerikan şirketidir.

New Balance ayakkabı hangi ülkenin?

New Balance Athletics, Inc. (NB), bilinen kısa ismiyle New Balance Boston, Massachusetts merkezli çok uluslu bir Amerikan şirketi. 1906'da New Balance Arch Support Company ismiyle kurulan şirket, günümüzün önde gelen ayakkabı üreticilerinden bir tanesidir.

New Balance ne derisi kullanıyor?

New Balance Ayakkabılarda Domuz Derisi Kullanılmış Şu an natgeo da izlediğim New Balance belgeselinde yaklaşık 40 yıllık süre gelen üretim-üretimde kullanılan malzemeler anlatılıyor. Domuz derisi renkleri daha canlı gösterip-boyayı daha iyi emdiği için kullanılıyormuş.