Garanti Avans Mil nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Garanti Avans Mil nasıl alınır?
  2. Garanti THY anlaşması bitti mi?
  3. Garanti Shop and Fly 1 mil kaç TL?
  4. Mil nasıl satın alınır?
  5. Mil nasıl kazanılır?
  6. Uçuş Mil nasıl kazanılır?

Garanti Avans Mil nasıl alınır?

Avans Mil
  1. Avans Mil tutarını, avans mil alınan tarihten sonraki ilk hesap kesimini takiben, 18 ay içinde tamamlayabilirsiniz.
  2. Avans Mil almak için 4 / 08 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilir; Garanti BBVA İnternet ve Garanti BBVA Şubelerinden başvurabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Garanti THY anlaşması bitti mi?

Türk Hava Yolları, miles&smiles'da uzun süredir program ortağı olan Garanti BBVA ile yollarını ayırıyor. THY, DG Pay isimli yeni kurulan bir şirket ile ortaklık için karar aldı. Türk Hava Yolları, yıllardır ortaklık yürüttüğü Garanti BBVA ile miles&smiles programını sürpriz bir şekilde sona erdiriyor.

Garanti Shop and Fly 1 mil kaç TL?

Shop&Fly ile nasıl mil kazanabilirim? Shop&Fly Platinum ile 1 TL'lik alışverişinize 1 mil, seyahat, yeme-içme, eğlence ve yurt dışı harcamalarınızda 1.25 mil kazanırsınız. Shop&Fly Platinum American Express'le ise tüm alışverişlerinizde 1 TL'ye 1.50 mil kazanırsınız.

Mil nasıl satın alınır?

Mil satışı uygulaması kapsamında en az 1000 Mil satın alınabilir. İnternet sitesi üzerinden satın alınan Miller üye hesabına anında yüklenir. Satın alınan Miller, üyelerin hesabına işlendiğinde kısa mesaj (SMS) ve e-posta aracılığıyla üyelere bilgi mesajı gönderilir.

Mil nasıl kazanılır?

Türk Hava Yolları, AnadoluJet, Star Alliance üyesi ve diğer program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan; program ortağı otellerde, teknoloji mağazalarında, araç kiralama şirketlerinde ve diğer anlaşmalı tüm program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, ayrıca Miles&Smiles anlaşmalı kredi ...

Uçuş Mil nasıl kazanılır?

Mil kazanmanın birçok yolu var! Miles&Smiles üyesi olarak yapacağınız uçuşlardan, kredi kartları ile yapacağınız harcamalardan, program ortaklarımızın kampanyalarından ve Shop&Miles'taki alışverişlerinizden Mil kazanabilirsiniz.