Vi-Vet Sir ağda Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Vi-Vet Sir ağda Nasıl Kullanılır?
  2. Kömürlü ağda ne işe yarar?
  3. Kalıp boncuk ağda nasıl kullanılır?
  4. Vi Vet soğuk ağda nasıl kullanılır?
  5. Pembe boncuk ağda ne işe yarar?
  6. SESU kömürlü boncuk ağda ne işe yarar?
  7. SESU kömürlü ağda nasıl kullanılır?
  8. Smoothly boncuk ağda makinesi nasıl kullanılır?

Vi-Vet Sir ağda Nasıl Kullanılır?

Hazırlanışı : Vi-Vet Sir Ağdanın her 2 kapağını da açınız.Sir Ağdayı Isıtıcısında tamamı eriyinceye kadar ısıtınız.İyice karıştırınız....Vi-Vet Pudralı Konserve Sir Ağda 800ml
  1. Reçineden üretilmiştir.
  2. Şeker içermez.
  3. Ağda bezi ile kullanılır.
  4. Yüz dahil vücudun her bölgesinde kullanılabilir.

Kömürlü ağda ne işe yarar?

sesu boncuk sir ağda kömürlü ürünü ile profesyonel salonlarda alınan mükemmel sonucu evinizde kolayca alabilirsiniz. ulaşılması zor ve kıvrımlı bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. sizi haftalar boyu süren pürüzsüz bir cilde kavuşturur. kömür içeriği ile gözenek arındırıcı özelliği vardır.• bezsiz kullanılır.

Kalıp boncuk ağda nasıl kullanılır?

  1. Boncuk ağda ilk olarak ağda ısıtıcısında ısıtılmalıdır. ...
  2. Ağdayı spatula ile alarak kıl köklerinin uzadığı yöne doğru sürmeli ve daha sonra kuruması için 2-3 dakika beklemelisiniz.
  3. Ardından kılları uzadığı yönünün tersine doğru çekerek ağda işleminiz bitene kadar bu şekilde devam etmelisiniz.

Vi Vet soğuk ağda nasıl kullanılır?

Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru çok ince sürünüz. Ağda bezi yapıştırıp iyice sıvazlayınız. Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru tek bir hareketle çekiniz. Uygulama sonrasında ağda yapılan bölgeyi ılık suyla temizleyiniz.

Pembe boncuk ağda ne işe yarar?

Boncuk ağda, tüy almayı daha pratik ve daha acısız hale getiren bir epilasyon yöntemidir. ... Adını şeklinden alan boncuk ağda diğer yöntemlere göre daha az acıtmasından dolayı da sevildi. Hassas ciltlerde bile kıl köklerini çıkarırken yumuşak bir dokunuş sağlayan boncuk ağdasını güzellik merkezlerinde de kullanılıyor.

SESU kömürlü boncuk ağda ne işe yarar?

Ulaşılması zor ve kıvrımlı bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizi haftalar boyu süren pürüzsüz bir cilde kavuşturur. Kömür içeriği ile gözenek arındırıcı özelliği vardır. Bezsiz kullanılır.

SESU kömürlü ağda nasıl kullanılır?

Sesu Roll On Sir Ağda'yı setten çıkan makinenin iç kısmına yerleştirip, makineyi fişe takarak, ısıtmanız gerekiyor. Yani ağda kartuş şeklinde kutuda bulunuyor. Kartuşu makineye taktıktan sonra makineyi fişe takıp, 15 dakika ağdanın ısınmasını beklediğinizde, ağda kullanıma hazır hale gelmiş oluyor.

Smoothly boncuk ağda makinesi nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Isıtıcı cihazınızı fişe takınız. 1 adet Kalıp Boncuk Ağda'yı ısıtıcı cihaza koyun veya kabından çıkararak cihazın içerisine koyun. Erimesini bekleyin. Bal kıvamı aldıktan sonra uygulama yapacağınız bölgeye kalın bir sürüm yapınız. Kıllarınızın çıkma yönüne doğru sürünüz. 10-15 sn. soğumasını bekleyiniz.