SRC 2 ve 4 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. SRC 2 ve 4 ne işe yarar?
  2. SRC 1 2 3 4 ne anlama geliyor?
  3. SRC 2 kac puanla Geciliyor 2021?
  4. SRC 1 hangilerini kapsar?
  5. SRC1 SRC3 hangi araçları kullanır?

SRC 2 ve 4 ne işe yarar?

Src 2 Belgesi : Yurtiçi yolcu taşımacılığı yapanların alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir. Src 3 Belgesi : Uluslararası yük ve eşya taşımacılığı yapanların alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir. Src 4 Belgesi : Yurtiçi yük ve eşya taşımacılığı yapanların alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir.

SRC 1 2 3 4 ne anlama geliyor?

SRC belgesi, Yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araç sürücülerinin alması zorunlu olan bir belgedir. Başka bir anlatımla karayolu taşımacılığı kapsamında faaliyet gösteren ve gösterecek olan tüm sürücülerin alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir.

SRC 2 kac puanla Geciliyor 2021?

Teorik sınavın değerlendirilmesi salon başkanı ve gözetmen tarafından cevap anahtarına göre yapılır. 100 tam puan üzerinden değerlendirilen sınavda, 70 ve üzeri puan alan kursiyerler başarılı sayılır.

SRC 1 hangilerini kapsar?

Src1 belgesi: uluslararası alanda taşımacılık faaliyetleri yürüten ticari araçların almak zorunda olduğu belgedir. Aynı zamanda yurtiçinde de taşımacılık yapabilirler. Src2 belgesi: sadece yurtiçinde taşımacılık yapacak olan ticari araçların alması gereken belgedir.

SRC1 SRC3 hangi araçları kullanır?

SRC belgesi almakla yükümlü şoförler; kamyon, kamyonet, minibüs, otobüs, panelvan ve çekici gibi araçları kullanırlar.