Yanak ısırmak orucu bozar mı?

İçindekiler:

  1. Yanak ısırmak orucu bozar mı?
  2. Sevgiliyi ısırmak orucu bozar mı?
  3. Ağız içi deri yemek orucu bozar mı?
  4. Sevgiliyi öpmek orucu bozar mı?
  5. Dudak eti yemek oruç bozar mı?

Yanak ısırmak orucu bozar mı?

Cevap: Oruçlu kimse tırnağını ve dudağından bir parça yutsa orucu bozulur. Ağzın içinden bir parça yutsa bozulmaz.

Sevgiliyi ısırmak orucu bozar mı?

Ramazan'da oruçlu olduğunu bile bile cinsel ilişkide bulunmakla oruç bozulur, hem kaza ve hem de keffâret gerekir (Buhârî, Savm, 30). Eşlerin birbirlerini öpmeleri veya sarılmalarıyla oruçları bozulmaz.

Ağız içi deri yemek orucu bozar mı?

Dudak yemek orucu bozar. Aslında susam tanesinden büyük olan bir parçanın yutulması dahilinde oruç bozulmaktadır. Ayrıca bilerek yutulursa da oruç bozulur. Fakat istemsizce ve susam tanesinden daha küçük bir parça orucu bozmamaktadır.

Sevgiliyi öpmek orucu bozar mı?

Oruçluyken sevgiliyi Öpünce oruç bozulur mu sorusunun yanıtını araştıranlar bu habere dikkat! ... Ramazan'da oruçlu olduğunu bile bile cinsel ilişkide bulunmakla oruç bozulur, hem kaza ve hem de keffaret gerekir (Buhari, Savm, 30). Eşlerin birbirlerini öpmeleri veya sarılmalarıyla oruçları bozulmaz.

Dudak eti yemek oruç bozar mı?

Oruçluyken dudak yemek eğer istemsiz yapılan bir davranış ise ve dudak derisinden bir parça yutulmuyorsa oruç bozulmaz. Kaza gerektirmez. Ancak oruçluyken bilerek dudak yenirse ve susam tanesinden daha büyük bir parça yutulursa bu durumda oruç bozulur ve kaza yapmak gerekir.