Zerdeçal dişleri beyazlatır mı?

İçindekiler:

  1. Zerdeçal dişleri beyazlatır mı?
  2. Hindistan cevizi yağı ile diş beyazlatma nasıl yapılır?
  3. Zencefille diş nasıl beyazlatılır?
  4. Dişlerin beyazlaması için ne yapmamız lazım?
  5. Hindistan cevizi yağı ağız için nasıl kullanılır?
  6. Hindistan cevizi yağı nasıl gargara yapılır?

Zerdeçal dişleri beyazlatır mı?

Zerdeçal, iyi bilinen bir diş beyazlatma bitkisidir. Dişlerinizi inci gibi parlatmaya ve plakların önlenmesine yardımcı olur. Çünkü zerdeçal tozu iltihap önleyici ve anti-mikrobik özelliklere de sahiptir.

Hindistan cevizi yağı ile diş beyazlatma nasıl yapılır?

Dişleri fırçalamadan önce bir yemek kaşığı hindistan cevizi yağı 10 dakika boyunca ağızda çalkalanır. Yağ, ağızdaki salya sayesinde dişlerde ince ve beyaz bir tabaka oluşturur. En önemli nokta ise ağzı doğru bir şekilde çalkalamak.

Zencefille diş nasıl beyazlatılır?

Zencefil macunu Bir parça taze zencefili rendeleyin. Zencefilin içerisine az miktarda tuz ve birkaç damla limon suyu ekleyip karıştırın. Bu macun ile her gün bir kez dişlerinizi fırçaladığınızda ışıldayan bir gülüşe sahip olduğunuzu fark edeceksiniz.

Dişlerin beyazlaması için ne yapmamız lazım?

Evde diş beyazlatmak isteyenler limon ve karbonat karışımını kullanabilirler. Bir çay kaşığı karbonatı bir kabın içerisine atarak üzerine limon sıkınız. Daha sonra karışımda köpükler oluşana kadar karıştırınız. Daha sonra diş fırçanıza karışımdan bir miktar sürerek dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı ağız için nasıl kullanılır?

Sabahları uyanır uyanmaz (dişinizi fırçalamadan); 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağını ağzınıza alın ve en az 5 dakika boyunca ağzınızı bu yağ ile çalkalayın. 5 Dakikanın sonunda tükürün; dilerseniz dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı nasıl gargara yapılır?

Sabah uyanır uyanmaz Hindistan cevizi yağı ile yapılan gargara oldukça fayda sağlamaktadır. Diş fırçalamadan önce, 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ağza alınır ve en az 5 dakika boyunca ağız bu yağ ile çalkalanır.