Ambulans şoförü kaç para alır?

İçindekiler:

  1. Ambulans şoförü kaç para alır?
  2. Ambulans şöförü kaç para alır 2020?
  3. Ambulans şöförlüğü başvurusu nereye başvurulur?
  4. Ambulans şoförü sertifikası nasıl alınır?
  5. Ambulans şöförü olmak için hangi bölüme gidilir?

Ambulans şoförü kaç para alır?

Özel hastanelerdeki ambulans şoförlerinin maaşları ortalama, 4250 TL'den başlar. Devlete bağlı hastanelerde ise, 3250 TL'den başlayan maaşlar ödenir.

Ambulans şöförü kaç para alır 2020?

Ancak genel olarak ortalama rakamlardan söz etmek mümkündür. Devlette ambulans şoförü maaşları 2020 ortalama TL civarındadır. Özel sektörde ambulans şoförü ücretleri 2020 ortalama 3-4 bin TL civarındadır.

Ambulans şöförlüğü başvurusu nereye başvurulur?

Ambulans Şoförü alımı için yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar.

Ambulans şoförü sertifikası nasıl alınır?

Ambulans şoförü sertifikası alınması için hem uygulamalı, hem teorik bir eğitim ve sınav sisteminden geçirilir. Bu eğitimler, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortak çalışması ile gerçekleştirilmektedir. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi adıyla açılan kurslarda, dönemsel olarak eğitim verilmektedir.

Ambulans şöförü olmak için hangi bölüme gidilir?

AMBULANS ŞOFÖRÜ OLMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR? Ambulans şoförü olabilmek için en az lise mezunu olmanız gereklidir. Fakat üniversitelerin acil tıp teknisyenliği bölümünden mezun olanlar daha avantajlıdır. Diğer aranan özelliklerin başında da şoförün dikkatli olmasıdır.