Steam kaç oyuncu var?

İçindekiler:

  1. Steam kaç oyuncu var?
  2. Şu an kaç kişi Valorant oynuyor?
  3. Minecraftı kaç kişi oynuyor 2020?
  4. PUBG kaç kişi satın aldı?
  5. CS GO kaç milyon sattı?
  6. Valorant kaç oyuncuya sahip?
  7. Minecraftı kaç kişi oynuyor 2021?
  8. MC yi kaç kişi oynuyor?

Steam kaç oyuncu var?

Steam'deki aktif oyuncu sayısı bugün 22.678.529'a çıktı: Steam'deki bu artıştan en çok pay kapan oyun, tahmin edebileceğiniz üzere oynaması ücretsiz olan Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) oldu.

Şu an kaç kişi Valorant oynuyor?

sorusuna cevaben kapalı beta sürümünü günlük ortalama 3 milyon oyuncunun oynadığını paylaştı. 3 milyon kişi tarafından oynanan oyun Twitch ve AfreecaTV üzerinden toplamda 470 milyon saatin üzerinde izlendi.

Minecraftı kaç kişi oynuyor 2020?

Yayınlandığı günden bu yana yıl bazında rekor oyuncu kazancının 2020 yılında olduğu belirtiliyor. Haliyle pandemi döneminin de bunda etkisi büyük. Çin'den gelen katkı ile birlikte Minecraft toplamda 600 milyon oyuncuya ulaştı.

PUBG kaç kişi satın aldı?

PUBG, 30 milyondan fazla sattı

CS GO kaç milyon sattı?

Gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunlarından biri olarak gösterilen Counter Strike'ın en yeni oyunu Global Offensive'ın satış rakamları Valve'ı epeyce mutlu etmiş. Öyle ki SteamSpy tarafından yayımlanan bazı bilgilere göre oyunun toplam 20 milyon kopya sattığı belirtildi.

Valorant kaç oyuncuya sahip?

Ana oyun modunda, oyuncular, her bir takımın beş oyuncuya sahip olduğu saldıran veya savunan takıma atanır. Temsilcilerin, her biri ücret gerektiren benzersiz yeteneklerinin yanı sıra öldürme, ölüm veya ani hareketler yoluyla hücum gerektiren benzersiz bir nihai yeteneğe sahiptirler.

Minecraftı kaç kişi oynuyor 2021?

Minecraft Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı 140 Milyona Ulaştı! Microsoft, Nisan 2021 tarihine ait bir rapor paylaştı. Raporda başarılı video oyununa ait bazı istatistiki bilgiler yer alıyor. Kendine has grafiklere sahip olan yapımın aylık aktif kullanıcı sayısı 140 milyona ulaştı. Böylece yapım, yeni bir rekora imza attı.

MC yi kaç kişi oynuyor?

Minecraft aylık 90 milyondan fazla aktif oyuncuya sahip! Chiang, Business Insider'a Minecraft 2 hakkında konuştu ve büyük oyuncu kitlesine sahip oyuna neden devam oyunu gelmeyeceğini açıkladı. Mojang ve Microsoft aylık 90 milyondan fazla oyuncu sayısına sahip ve bu kitleyi bölmek istememesi anlaşılabilir bir nokta.