Camlar iz kalmadan nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Camlar iz kalmadan nasıl silinir?
  2. Camları hangi deterjanla silinir?
  3. Iz bırakmadan ayna nasıl silinir?
  4. Pimapen pencere nasıl temizlenir?
  5. Cam silmek için su nasıl hazırlanır?

Camlar iz kalmadan nasıl silinir?

Şampuanla cam silme en çok kullanılan yöntemlerden bir tanesidir. Kovanızın içine koyacağınız dali şampuanlı su ile önce camlarınızı siliyorsunuz. Sonra kuru bir bezle kurulama işlemini yaptıktan sonra kese kağıdı ile tekrar siliyorsunuz. Camlarınızın parlaklığına inanamayacaksınız.

Camları hangi deterjanla silinir?

Cam hangi deterjanla silinir? Piyasada bulunan her deterjanı kullanabilirsiniz. Ancak Fairy cam temizliği için tercih edilen bulaşık deterjanları arasında bir adım önde. Bu yöntemle cam silerken iz kalmaması için camlarda kalan suyu çek pas yardımıyla çekebilir ya da mikro fiber bezle camları durulayabilirsiniz.

Iz bırakmadan ayna nasıl silinir?

Sirkeli su ile temizleme: Bir kabın içerisine bir miktar su ve beyaz sirke ekleyin. Bu oranı 1 litre suya 3 yemek kaşığı beyaz sirke ekleyerek ayarlayabilirsiniz. Tercihiniz ise ılık su olsun. Oluşturduğunuz karışımla yumuşak bir bez yardımı ile aynanızı dairesel hareketler ile silin.

Pimapen pencere nasıl temizlenir?

Bir bulaşık süngerinin yüzeyine bir miktar arap sabunu damlatarak köpürt ve pimapenlerini sünger yardımı ile dairesel hareketlerle sil. Ardından temiz ve ıslak bir bez ile pimapenlerini durulamayı unutma. Pimapenlerde oluşan lekeler için temizleme suyunun içine bir miktar beyaz sirke eklemeyi denemelisin.

Cam silmek için su nasıl hazırlanır?

Cam ve pencere temizliği için doğal ve sağlığa zararsız ürün kullanmak istiyorsanız; püskürtme şişesine 3'te 1 oranında beyaz sirke koyup, gerisini sıcak su ile karıştırın ve camlara püskürtün. Önce sünger veya ıslak bez ile ovalayarak silin, sonra kurulayın.