Duş jeli neye sürülür?

İçindekiler:

  1. Duş jeli neye sürülür?
  2. Çay ağacı duş jeli nasıl kullanılır?
  3. Rebul shower gel nasıl kullanılır?
  4. Full Speed Hair and Body Wash nasıl kullanılır?
  5. Vücut losyonu ne işe yarar?

Duş jeli neye sürülür?

Duş jelinin içeriğinde bulunan ürünler cilde zarar veren ürünler değildir. Bu nedenden dolayı genellikle duş esnasında vücuda uygulanır. Saç ve yüz bölgesi için uygun olmayan bu ürün, kişiler tarafından vücuda sürülür.

Çay ağacı duş jeli nasıl kullanılır?

🌿Kullanımı: Farmasi çay ağacı özel duş jeli banyo lifinin üzerine veya avuca bir miktar dökülür. Islak cilde nazikçe yayılır ve köpürtülür. Etkisini artırmak için hemen durulanmaz. Farmasi çay ağacı özel duş jeli üzerinizde bir kaç dakika durduktan sonra durulanır.

Rebul shower gel nasıl kullanılır?

Duş Jeli Kullanım Şekli Duşa girin ve suyun sıcaklığını dilediğiniz ayara getirin. Banyoya girmeden önce duş jelinizi ve lifinizi hazır bulundurun. Bir miktar duş jelini lifin üzerine döküp lifi vücudunuzda köpürtün. Tüm vücudunuza uyguladığınızdan emin olduktan sonra vücudunuzu durulayın.

Full Speed Hair and Body Wash nasıl kullanılır?

Aromatik-ferah bir kokuya sahiptir. Canlandırıcı ve rahatlatıcı etkiye sahiptir. Kakule, nitro bullet ve amber notalarının buluşmasından oluşur. Kullanım Şekli: Duşta nemli saç ve vücudunuza masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Vücut losyonu ne işe yarar?

Vücut losyonu; vücudun kaybettiği nemi geri kazandırılmasına ve vücudun nem düzeyini dengelemeye faydalı bir bakım ürünüdür. Vücudumuzun nemli kalmasını sağlamaya yardımcı olarak vücudumuza daha pürüzsüz ve parlak görünüm kazandırır.