Ocean alfa lipoik asit ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ocean alfa lipoik asit ne için kullanılır?
  2. Ocean alfa lipoik asit 600 mg ne ise yarar?
  3. Alfa lipoik asiti kimler kullanamaz?
  4. Koenzim q10 alfa lipoik asit ne işe yarar?

Ocean alfa lipoik asit ne için kullanılır?

Alfa lipoik asit bir antioksidandır ve vücut tarafından doğal olarak üretilen bir bileşiktir. Kanseri tedavi etmek ve kanserden korunmak, diyabet, diyabetik nöropatiler, HIV / AIDS ve karaciğer hastalıklarını tedavi etmek amacıyla alfa lipoik asit desteği alınabiliyor.

Ocean alfa lipoik asit 600 mg ne ise yarar?

Alfa lipoik asit; hücrede enerji metabolizmasında görev alan bir yağ asididir. Güçlü bir antioksidandır. Alfa Lipoik Asidin Faydaları Nelerdir? ALA'nın (Alfa Lipoic Acit) etkisi, kanıtlanan özellikleri; yaşlanmayı önleme (anti ageing), sinir hasarını giderme, kan şekeri kontrolü, kilo verme olarak sıralayabiliriz.

Alfa lipoik asiti kimler kullanamaz?

Alfa lipoik asit takviyeleri çocuklarda, hamile veya emziren kadınlarda çalışılmamıştır dolayısıyla şu anda sadece bunlar dışında kalan yetişkinlerde kullanımı uygundur.

Koenzim q10 alfa lipoik asit ne işe yarar?

Çok güçlü bir diğer antioksidan ise alfa lipoik asittir. Cildi yenileme ve gençleştirme etkileri olan Alfa Lipoik Asit, Kolajen ve KoenzimQ10 ile birlikte kullanımında hücresel aktivitelerin hızını arttırır. Böylece metabolizma hızlanır, cilt yenilenir, kırışıklıklar önlenir, yaşlanma belirtileri en aza indirilir.