Limon sarımsak kürü nasıl tüketilmeli?

İçindekiler:

  1. Limon sarımsak kürü nasıl tüketilmeli?
  2. Maydanoz limon sarımsak kürü kaç gün uygulanır?
  3. Limon sarımsak kürü akşam içilir mi?
  4. Sarımsak limon kürü yılda kaç kez yapılır?
  5. Haşlanmış limon kürü ne kadar kullanılır?

Limon sarımsak kürü nasıl tüketilmeli?

Bu kavanozun ağzını kapatarak hiç ışık almayan bir odada 25 gün kadar muhafaza edin. 25 gün boyunca, her gün, bu kavanozu bir kez çalkalamayı unutmayın. 25 günün sonunda sarımsaklar limon suyunun içinde erimiş olacaktır. Bu kürü, kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı olarak tüketebilirsiniz.

Maydanoz limon sarımsak kürü kaç gün uygulanır?

Kürün uygulama şekli şöyledir: İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç günse tekrar sarımsaklı olarak uygulanır. Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verilir.

Limon sarımsak kürü akşam içilir mi?

Limon ve Sarımsak kürü nasıl ne zaman içilecek? Limon ve sarımsak kürü sabah ve akşam aç karına küçük bir kahve fincanı veya yarım çay bardağı kadar içilecek. İçtikten yarım saat sonra kahvaltı edebilir, yemek yiyebilirsiniz. önlüyor.

Sarımsak limon kürü yılda kaç kez yapılır?

YILDA İKİ KEZ KULLANIN Çünkü bu kür tansiyonu bir miktar düşürmektedir. Kan inceltici ilaç alanlarda bu kürü kullanmadan önce doktorlarıyla görüşmelidir. Bilim adamları bu kürün yılda iki kere kullanılması gerektiğini söylemektedirler.

Haşlanmış limon kürü ne kadar kullanılır?

Bedeninize uygun sağlıklı bir diyet ya da beslenme düzeni oluşturduktan sonra limon kürü ile birleştirdiğiniz takdirde kilo verme hızınız artacaktır. Hazırladığınız kürü sabah aç karnına, her yemekten önce ve gece yatmadan önce günün herhangi bir saatinde içebilirsiniz. Bu kürü 15 gün yapıp 1 hafta ara verin.